ALDE Timiş a finalizat lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare. Vezi pentru...

ALDE Timiş a finalizat lista cu candidaţi pentru alegerile parlamentare. Vezi pentru ce funcții vor candida senatorul Petru Ehegartner şi vicepreşedintele CJT Traian Stancu

0
DISTRIBUIȚI

alde marian cucsa

Pregătirile pentru campania electorală merg ca la carte la ALDE Timiș. Președintele organizației județene, Marian Cucșa, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că „ieri am avut şedinţă de birou judeţean şi am definitivat listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor din partea ALDE.


Avem oameni serioşi şi de calitate cu care vrem să facem ceva”.

Conform datelor oferite de Cucșa, locul I pe lista pentru Senat este ocupat de Petru Ehegartner, fost preşedinte ALDE Timiş şi actualmente senator. Pe următoarele poziții se află Ion Davițoiu, președinte executiv al ALDE, Dorel Bogluț și Creț Florian. Lista ALDE pentru Camera Deputaților este deschisă de Marian Cucșa. Următorii pe listă sunt Traian Stancu – vicepreședinte ALDE și vicepreședinte al CJ Timiș,Nistor Geană – consilier județean, locul IV va deveni organizației Lugoj, care momentan nu a desemnat un candidat. Pe locul V în cursa pentru un mandat de deputat intră și Nicolae Istrat. Pe listă se mai află și Vraja Andreea, Vasile Pop, Șerba Roșu, Alin Gubandru și Laura Chindriș. Cucșa a conchis că „vă promit că vom face o campanie electorală curată, corectă. Lucrăm la elaborarea platformei program, vom munci în echipă și rezultatele vor fi pe măsură. Vrem să obținem trei mandate de parlamentar”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.