Alexandru Pelici înfruntă din nou o echipă din Timișoara natală. Ce a...

Alexandru Pelici înfruntă din nou o echipă din Timișoara natală. Ce a spus tehnicianul Mioveniului despre întâlnirea cu ASU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI
pelici
Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni

ASU Politehnica s-a deplasat deja în județul Argeș pentru confruntarea de mâine cu CS Mioveni. Gazdele sunt favorite, dar tehnicianul Alexandru Pelici nu desconsideră echipa susținută de suporterii timișoreni.

Antrenorul bănățean al galben-verzilor are un bilanț negativ până acum în duelurile cu echipele de pe Bega. E vorba de trei eșecuri cu ACS Poli, dar și o remiză smulsă acesteia pe ”Dan Păltinișanu”. Mioveniul vine după un egal la UTA, dar are și o zestre mică la capitolul goluri marcate, doar trei. ”Sperăm să continuăm linia rezultatelor pozitive, asta înseamnă o victorie în jocul de sâmbătă. Deși ASU Poli pare o echipă care vine din subsolul clasamentului, nu cred că e înțelept să considerăm meciul ușor și nici câștigat dinainte. Am urmărit jocurile lor și pot spune că în fiecare joc, deși au pierdut din ele, au avut momente în care puteau schimba soarta meciurilor. Îl au în componența lor pe unul dintre golgheterii seriei, Blănaru, au jucători periculoși pe tranziție pozitivă.


Sperăm să găsim drumul spre gol și spre victorie”, a declarat Alexandru Pelici.

Suporterii sunt văzuți și ei ca parte din ecuație. Ultrașii lui ASU Poli se vor deplasa în Argeș cu un autocar. ”Poli e o echipă susținută, e echipa suporterilor din Timișoara, are o galerie frumoasă care îi însoțește, i-am văzut la Brăila și cu siguranță vor veni și aici. Sper ca publicul să ne încurajeze și să le oferim satisfacție la sfârșit”, a precizat Pelici.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani nu îi are la dispoziție pe Tomozei, revenit după o operație de apendicită, și pe Andrei Nilă, care se însoară. În schimb, Pelici ar putea miza în atac pe timișoreanul Marius Staicu.

Motreanu: ”Pot să joace din experiență, dar cât să joace?”

Și în acest joc ASU Politehnica va avea o medie de vârstă mult inferioară. De exemplu căpitanul Roberto Ayza are 35 de ani. Aspectul vârstei nu-l îngrijorează pe Radu Motreanu, unul dintre cei mai tineri componenți ai alb-violeților. ”Eu sunt încrezător și sunt convins că putem veni cu puncte sau punct de acolo. În Liga a II-a la ora actuală nicio echipă nu e peste cu mult, doar ca experiență. Dar dacă noi ne concentrăm și nu avem acele zece minute de picaj total, atunci putem să ne întoarcem cu rezultat pozitiv. Au și jucători tineri, joacă de mult timp în B…. Sunt și jucători bătrâni. Sincer, ne bazăm pe tinerețe, pot să joace din experiență, dar cât să joace?”, a spus Radu Motreanu.

”Starea de spirit era bună și înainte de prima victorie. S-a simțit o lipsă de experiență, dar atmosfera e bună. E nu numai șansa mea, ci și a celor mai în vârstă, sunt la final, pot să prindă un contract bun”, a conchis Motreanu.

Partida CS Mioveni – ASU Politehnica Timișoara se dispută mâine, de la ora 11, și nu va fi televizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.