Apariție SURPRIZĂ pe lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare. Vezi ce nume...

Apariție SURPRIZĂ pe lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare. Vezi ce nume au fost incluse după discuțiile tensionate din ultimele zile UPDATE Ce-a spus Nicolae Robu

1
DISTRIBUIȚI
onet liliana
Liliana Oneț

După încă o ședință furtunoasă, disputa pentru listele PNL Timiș la alegerile parlamentare din această toamnă a fost rezolvată, iar votul a adus și surprize, mai ales că cvorumul a fost de 69 din 99 de reprezentanți.

Dacă până acum, pentru Camera Deputaților, se discuta despre două opțiuni principale pentru poziția a treia – prima că Nicolae Robu ar fi dorit ca acesta să revină protejatului său Marian Vasile, a doua că primarii din PNL ar fi vrut ca pe acest loc să candideze Petru Roman, edilul-șef din Deta, care are probleme cu legea – până la urmă s-a ajuns la o a treia variantă. Astfel, poziția a treia a fost ocupată de Liliana Oneț, fostă subprefect de Timiș în perioada USL, iar pe patru va fi Petre Balint.

Pe lista de la Senat, prima poziție era ocupată de Vasile Blaga, iar pentru locul secund s-a votat între Marian Vasile și Dumitru Dinulescu, a apărut, în poziția a doua, numele omului de afaceri Dumitru Dinulescu, partener de concedii pentru liderul Nicolae Robu.


Socurl între cei doi a fost egal, însă Marian Vasile s-a retras, astfel că pentru Senat va candida Dinulescu.

UPDATE După încheierea ședinței, PNL Timiș a emis un comunicat de presă în care președintele Nicolae Robu îl acuză pe Dănuț Groza, primarul din Sânnicolau Mare, și pe ceilalți edili liberali care au boicotat ședința că „au refuzat respectarea statutului în ceea ce privește luarea deciziilor în partid, dorind să-și impună punctul de vedere altfel decât prin votul BPJ”. Robu a încheiat comunicatul spunând că nu vrea să se lase antrenat în lupte interne și că îi asigură pe primari de sprijinul său în continuare.

Iată listele complete ale candidaților PNL Timiș pentru Senat și Camera Deputaților:

Senat:

1. Vasile Blaga

2. Dumitru Dinulescu

3. Ioan Sas

4. Longin Popescu

Camera Deputaţilor:

1. Marilen Pirtea

2. Ben Oni Ardelean

3. Liliana Oneţ

4. Balint Petrescu

5. Liviu Cocean

6. Mariana Nagy

7. Daniela Mariş

8. Maria Barna

9. Colhon Adrian

10. Cornel Sămărtinean

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.