Artişti de top din scena electronică şi nu numai, la festivalul ABC...

Artişti de top din scena electronică şi nu numai, la festivalul ABC la Aeroport. Vezi cine participă la acest eveniment

0
DISTRIBUIȚI
Printre cei care vor susţine concerte la acest eveniment se numără şi Subcarpaţi
Printre cei care vor susţine concerte la acest eveniment se numără şi Subcarpaţi

Amatorii de muzici electronice din vestul ţării sunt invitaţi la un festival deosebit, care conform organizatorilor este „cel mai important eveniment de muzică electronică din istoria Arad-ului“, care va avea loc în data de 16 septembrie, sub numele de „Open Air Festival – ABC la Aeroport“.

În cadrul celor patru scene care vor fi amenajate în incinta aeroportului din Arad, vor susţine recitaluri o serie de artişti autohtoni şi internaţionali. Capul de afiş al scenei drum and bass este prezenţa britanicilor Nu:Logic. Proiectul este o colaborare între producătorii de drum and bass Dan Gresham (cunoscut melomanilor sub numele de Nu:Tone) şi Matt Gresham (cunoscut ca şi Logistics) din Cambridge, Marea Britanie.


Cei doi muzicieni au debutat sub acest nume în 2003 cu un release numit „Warriors/Not The Only One”, în 2003, piesa fiind inclusă într-o compilaţie editată de Hospital Records. Cei doi artişti au parte de recunoaştere internaţională atât datorită proiectelor solo, cât şi graţie acestei colaborări. Un alt nume internaţional care va fi prezent la acest eveniment este Robert Dietz, care este headliner-ul scenei techno. Artistul german va mixa în clubul Amnesia din Ibiza cu două zile înainte de prezenţa sa la Arad.

Printre numele care vor mai fi prezente la acest festival se numără Polarize (Ungaria), Subcarpați, Macanache, Vița de Vie, Bere Gratis şi Gheorghe Zamfir, Vid aka Egal3, DJ ShiveR, The Case, Elles, Detour, Dodo, Eye Scream, Vlad Bretan, Tasteful Indiecency, Cips, 2Be, Iorgovan, Bread & Butter, Someșan, Herck, Bele Mihai, DJ Muh’Fucka, Technicality Crew, The Line şi alţii.  Prețul biletului este de 25 de lei în avans până în data de 9 septembrie, acesta putând fi procurat de aici.

Foto: Flavius Neamciuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.