ASU Politehnica se luptă cu vecina de clasament Luceafărul Oradea. De ce...

ASU Politehnica se luptă cu vecina de clasament Luceafărul Oradea. De ce e surprins tehnicianul Sorin Brîndescu de situația bihorenilor

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-titus-3
Ștefan Blănaru, atacantul de care se tem cei de la Luceafărul. Foto: Emanuel Titus Ilieși

ASU Politehnica a legat două rezultate pozitive în B prin succesul împotriva celor de la Șoimii Pâncota. Alb-violeții vor mâine o nouă victorie, dar misiunea lor va fi mult mai grea, elevii lui Sorin Brîndescu dau piept pe arena ”Dan Păltinișanu” cu ”rănita” Luceafărul Oradea, grupare care evoluează sub așteptări.

Timișorenii au obținut patru puncte în ultima săptămână și au ieșit din zona ”roșie”. ”Va fi mult mai dificil, Oradea are echipă bună. Am văzut și meciul cu UTA, îi cunoaștem și din jocurile amicale jucate împotriva lor, au jucători valoroși. Noi ne dorim foarte mult să câștigăm acest joc. Contează mult cum ne recuperăm. Sperăm să fim apți și să câștigăm pentru că ne-am propus înainte de meciul cu Brașov, ca din cele trei meciuri să câștigăm minim șase puncte, nu avem cum altcumva decât dacă vom câștiga și acest joc”, a declarat Sorin Brîndescu.

ASU Poli a cedat cu 3-2 în ultima întâlnire în fața orădenilor, într-un test disputat la Timișoara în luna iulie.


Deși e tot o nou promovată, de la Luceafărul se așteptau mai multe în acest început se sezon. ”Chiar m-au surprins prin rezultatele lor și faptul că au schimbat antrenorul. Au făcut o pregătire de iarnă foarte bună, au un buget consistent, cu jucători bine plătiți și valoroși, au promovat la pas. Noi am avut și în iarnă amical cu ei și în vară. Au făcut cantonament în Austria, nu aici le e locul. Nu cred că vor avea probleme cu retrogradarea, dar important e să-i ținem sub noi”, a mai spus Brîndescu.

Lincar: ”Poli e periculoasă”

Cel care i-a luat locul lui Florin Fărcaș după startul sub așteptări e Erik Lincar. Tehnician dezamăgit după ultimul rezultat, 0-1 cu UTA, de altfel echipele cu care joacă arădenii sunt întâlnite imediat în runda următoare de către bănățeni. ”Trebuie să se trezească şi băieţii mei, să reuşim să putem pune probleme oriunde mergem şi să câştigăm indiferent că e acasă sau în deplasare… ASU Poli nu este o echipă aşa de accesibilă cum o consideră unii. Probabil aşa au crezut cei de la FC Braşov, care au remizat săptămâna trecută la Timişoara. Poli e periculoasă, îl are pe Blănaru în faţă, care hărţuieşte permanent fundaşii în căutarea golului. Trebuie să fim atenţi şi bine pregătiţi”, a explicat Lincar, citat de bihon.ro. Luceafărul are un punct mai puțin decât ASU Poli, 7, și se află pe treapta imediat inferioară în clasament: 16. Golgheterul ”Băieților în ghete”, Ștefan Blănaru, a evoluat în trecut la Luceafărul, în timp ce oaspeții îl au pe portarul timișorean Eduard Pap între buturi. În teren bihorenii mizează și pe nume cu experiență precum C-tin Roșu, Nogo și Cigan.

Partida ASU Politehnica Timișoara – Luceafărul Oradea se dispută mâine, de la ora 12.00, pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”, în etapa a IX-a a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.