ASU Politehnica DEZAMĂGEȘTE după un început bun cu Luceafărul Oradea. Când s-a...

ASU Politehnica DEZAMĂGEȘTE după un început bun cu Luceafărul Oradea. Când s-a rupt jocul alb-violeților GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-luceafarul-38
ASU Politehnica, depășită acasă de Luceafărul

ASU Politehnica Timișoara a suferit un nou eșec pe teren propriu în Liga a II-a. Alb-violeții au condus pe tabelă, dar au fost depășiți clar de Luceafărul Oradea pe final, după ce au rămas în inferioritate numerică, scor 1-3 (1-0). După acest rezultat nou promovata susținută de suporteri a revenit în zona retrogradării.

Nici după succesul de la Șiria lumea nu s-a înghesuit pe ”Dan Păltinișanu” să o vadă pe ASU Politehnica. Circa o mie de spectatori s-au bucurat însă de începutul bun de joc al alb-violeților. Birău putea înscrie în minutul 6 la centrarea lui Taub, dar un fundaș îl salvează pe Pap. ”Mexicanu” avea apoi să ofere o execuție rară. Trimite din afara careului cu stângul peste același portar timișorean al oaspeților. 1-0 și început excelent. Luceafărul a dominat apoi ostilitățile și în minutul 25 șutul lui Feher e reținut greu, în doi timpi, de Alin Constantinescu. Pe o contră ASU Poli putea avea chiar 2-0 în finalul reprizei. Dar mingea sărită peste Telescu îl găsește pe Niță cu un reflex imprecis din marginea careului mic, balonul trimis trecând peste poartă.

Chiar și așa rezultatul era bun pentru timișoreni.


Orădenii și-au continuat însă dominarea, cu folos în partea secundă. Mai întâi nou intratul Arnăutu scapă nepermis după o eroare defensivă, dar Constantinescu salvează, temporar, situația. În minutul 74 jocul se rupe pentru ”Băieții în ghete”. Telescu face al doilea fault de galben și e eliminat. Imediat, din lovitura liberă rezultată Raul Păcurar înscrie pentru 1-1, în stânga portarului. Presiunea oaspeților se concretizează apoi în mai puțin de patru minute. Același Păcurar marcând cu capul după centrarea din dreapta a lui Bedea. ASU Politehnica nu a mai avut reacție. Și, la ultimele faze din prelungiri, în loc de o forțare la poarta lui Pap, Bedea scapă din nou ușor prin ”șvaițerul” gazdelor și Constantinescu îi ia aproape inutil picioarele în brațe. Penalty și un alt nou intrat, Arnăutu înscrie cu toate că goalkeeperul timișorenilor a deviat în bară.

1-3 și ASU Politehnica reintră în zona periculoasă cu doar opt puncte adunate din nouă partide. Următoarea deplasare, la Afumați, se anunță dificilă pentru alb-violeți, mai ales fără Telescu.

ASU Politehnica Timișoara: A. Constantinescu – Motreanu, Telescu (cpt.), Todorov, Taub – D. Constantinescu, Bilia – Birău (70 Gălan), Dănăricu (55 Mărgărit), Niță – Blănaru (75 Bădăuță). Pe bancă: Mitrea – Țugui, Giuricici, Teuț. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Luceafărul Oradea: Pap – Ad. Balea (cpt.), Fl. Ilie, R. Moga, Ban – Balla (37 C-tin Roșu), R. Păcurar, M. Feher (61 Arnăutu), Ad. Bedea, Zs. Lukacs (55 Tegle) – Cigan. Pe bancă: Goia – D. Costea, Hlinca, Sorian. Antrenor: Erik Lincar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.