ASU Politehnica s-ar putea întări și după expirarea perioadei de transferuri. Cine...

ASU Politehnica s-ar putea întări și după expirarea perioadei de transferuri. Cine a rămas în atenția alb-violeților din B

0
DISTRIBUIȚI
Lotul lui ASU Poli se poate mări în continuare
Lotul lui ASU Poli se poate mări în continuare

ASU Politehnica Timișoara nu a renunțat la gândul de a mai aduce jucători după primul succes stagional. Formația finanțată de suporteri a abandonat pista Gentaro Murakami, nu și Mansour Gueye. Atacantul senegalez încă așteaptă un răspuns din Qatar, dar e liber de contract și poate fi înregimentat și după încheierea perioadei de transferuri.

Japonezul Murakami, fost la UTA BD II nu face parte din planurile timișorenilor, mai ales că pe postul său, de mijlocaș ofensiv, ASU Poli are numeroase soluții. În schimb, Mansour a rămas în cărți pentru o mutare la echipa susținută de suporterii timișoreni. ”Omul-foarfecă” a fost de altfel prezent în tribună la duelul de sâmbătă, câștigat de ”Băieții în ghete” cu 2-0 în fața Metalului Reșița.

”Deocamdată suntem în aceeași situație.


Am renunțat la jucătorul japonez Murakami. Am spus joia trecută că îl anunțăm și am luat legătura cu agentul lui. E decizia stafului, pentru că am spus că nu vom lua jucători doar de dragul de a lua… În continuare îl așteptăm pe Mansour. Am discutat cu el, îi înțelegem poziția, încă aștepta o variantă din străinătate și a spus că ne va da răspuns în această săptămână. E jucător liber de contract, deci nu va fi nicio problemă să semneze”, a declarat Marius Cociu, managerul sportiv al lui ASU Poli, pentru PRESSALER.ro. Perioada de transferuri se încheie azi, 5 septembrie pentru echipele din România, dar se pot înregimenta jucători liberi de contract și după această perioadă oficială.

Rămânere pe ”Dan Păltinișanu” sau revenire pe ”Știința”

Deși prețul chiriei la ”Marele oval” a scăzut la 5.000 de lei, respectiv 6.000 pentru un meci în nocturnă, conducerea clubului finanțat de suporterii timișoreni ia în continuare în calcul o revenire pe arena ”Știința”, subiect ce va fi discutat mâine într-o ședință. Nou promovata timișoreană ține cont și de încasări, dar și de alte aspecte. Cel puțin financiar ASU Poli și-ar permite în continuare prezența pe ”Dan Păltinișanu”. Deși au fost doar circa 1.500 de spectatori cu Metalul, dintre care cel puțin 1.200 plătitori a câte 10 lei biletul, automat costurile sunt acoperite din încasări. ”Mâine se va discuta despre stadion. Au fost ieri aproximativ 1.500 de oameni. Vedem ce înseamnă asta pentru noi. Contează și poziția jucătorilor, dacă ei își doresc să evolueze acolo”, a spus Marius Cociu.

UPDATE Între timp pe pagina de Facebook a echipei au fost postate și datele oficiale legate de încasările de la ultimul joc: s-au vândut 1309 bilete, iar în cutia pentru echipă s-a strâns suma de 4420 lei, 6 euro, 5 dolari, 5 franci elvețieni, 10 dinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.