Atac fără precedent la Robu în scandalul candidaturilor de la PNL Timiș:...

Atac fără precedent la Robu în scandalul candidaturilor de la PNL Timiș: ”Ce face el e o golănie”. Vezi ce spune Popoviciu

0
DISTRIBUIȚI

lansare candidati pnl timis 2016

Războiul din interiorul PNL Timiș ia amploare în apropierea ședinței de mâine în care ar trebui să se stabilească ordinea pe liste. Primarul din Sânnicolaul Mare și secretar general al liberalilor timișeni, Dănuț Groza, liderul celor 18 primari care săptămâna trecută au plecat de la ultima ședință nemulțumiți că pe locul trei la Camera Deputaților a fost propus favoritul lui Nicolae Robu, Marian Vasile, și nu edilul din Deta, Petru Roman, l-a atacat, astăzi, extrem de dur pe liderul PNL Timiș.

„Nu ne prezentăm la ședința BPJ.


Vrem să stabilim împreună ce vom face în continuare, ce vom face în campanie și alte lucruri. Nu mi se pare corectă atitudinea lui Robu. Ce face el e o golănie, când vorbește de paritate. Până acum n-a fost paritate nici la listele la CJ Timiș, nici la Consiliul Local Timișoara. Dacă voia paritate, trebuia ca Titi Sandu să fie viceprimar. Sau măcar city manager de la fostul PDL. Când îi convine paritatea, o invocă. Când nu-i convine, spune că toți suntem acum liberali. El ne consideră pe noi proști, iar el e deștept”, a declarat Groza pentru debanat.ro.

Aflat la București, deputatul Alin Popoviciu, cel care a făcut un pas în spate în cursa pentru liste fiind lăudat de Robu, stă la pândă să vadă dacă nu cumva va fi cel care va avea de câștigat din războiul primarilor cu liderul PNL Timiș. ”Este adevărat că sunt destui primari care mă susțin. M-au sunat. E opțiunea lor. Eu sunt la București. O să vedem ce o să fie. Nu vreau să mă amestec. Avem niște primari serioși care după ce iau o decizie se țin de ea. Nu sunt iubit 100% de primari. Normal să mă laude primarul Robu dacă mă agit pentru județ mai mult ca alții. Mi-am pierdut multe zile în vara asta ca să depun proiecte pentru județ și Timișoara pe la ministere”, a declarat Alin Popoviciu pentru PRESSALERT.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.