Atenţie, şoferi: s-a închis Calea Martirilor din Timișoara. Ce rute ocolitoare se...

Atenţie, şoferi: s-a închis Calea Martirilor din Timișoara. Ce rute ocolitoare se pot folosi pentru a ajunge în Giroc

1
DISTRIBUIȚI
calea girocului
Calea Girocului va fi extinsă la patru benzi.

Un nou motiv de nemulţumire pentru şoferii din Timişoara, dar şi pentru cei care vin în oraş dinspre Giroc. Calea Martirilor a fost închisă, de astăzi, pentru lucrări de modernizare. Marea arteră tranzitată de cei care locuiesc în Giroc va fi lărgită la patru benzi, însă pentru asta, traficul trebuie reconfirgurat.


Primarul Nicolae Robu a anunţat că municipalitatea a stabilit deja care sunt rutele alternative.

„La ora 12.00, astăzi, s-a închis circulaţia pe Calea Martirilor şi au început lucrările de lărgire la patru benzi. Lucrările au loc la suprafaţă. Calea Martirilor este închisă de la Musicescu şi până la frontiera cu comuna Giroc. Avem însă asigurate trasee ocolitoare. Sigur că ele nu sunt la nivelul a ceea ce a a fost Calea Martirilor, dar sunt foarte utile. Când se întră în oraş dinspre Giroc la un moment dat se face dreapta şi apoi stânga pe strada Gospodarilor, care este paralelă cu Martirilor, până la Musicescu. De acolo unii fac dreapta, alţii merg la stânga şi întră pe Calea Martirilor. În sensul celălat cine iese înspre Giroc la interesecţia cu Musicescu trebuie să facă dreapta, apoi stânga pe strada Cehov şi încă o dată stânga pe Calea Apicultorilor, care duce în Giroc. Deci nu este foarte grav, dar oamenii trebuie să îneţeleagă că nu mai pot merge chiar în linie dreaptă pe drumul cel mai scurt, aşa cum au fost obișnuiți, pentru că această arteră trebuia refuncţionalizată. S-a lucrat în subteran la reţelele de utilităţi şi acum se lucrează la suprafaţă”, a explicat primarul Timişoarei.

1 COMENTARIU

  1. Atenţie, şoferi: s-a închis Calea Martirilor din Timișoara. Ce rute ocolitoare se pot folosi pentru a ajunge în Giroc

    De ce nu puneti harta cu rutele ocolitoare? Ar fi mai eficient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.