Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, vine în această seară...

Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, vine în această seară la PRESSALERT LIVE. Vezi cum îi poți adresa întrebări

1
DISTRIBUIȚI

aura danielescu 1

Inspectorul școlar general al județului Timiș, Aura Danielescu, va fi prezentă în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta despre problemele din învățământul timișean, de la protestul părinților de la Școala Generală nr.


16 până la lipsa unor manuale.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

1 COMENTARIU

  1. Acum observam ca in timpul emisiunii doamna Inspector Geeral a aflat niste lucruri. Dupa emisiune in strada , de la parinti a aflat mai mult lucruri, unele sint mai putin pretabile la spus in emisiune ci mai degraba se preteaza sa fie scrise si depuse la anumite registraturi din Dicasterial .Nu-i cazul inca. Am fost asigurati de un oarecare sprijin si bunavointa in aflarea adevarului si asigurarea echitatii. Sintem increzatori in parte, ne obliga buna-credinta, insa extrem de rezervati in a crede prea mult. Sa vedem acum in ce directie se rostogoleste bolovanul pornit de parintii de la Gen. 16, ca de oprit……….nici vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.