Avocatul Drugărin, condamnat la închisoare pentru hărțuirea procurorului Bucurică. Vezi ce spune...

Avocatul Drugărin, condamnat la închisoare pentru hărțuirea procurorului Bucurică. Vezi ce spune sentința Curții de Apel Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

teofil_drugarin_2Avocatul Teofil Drugărin a fost condamnat la închisoare pentru hărțuirea procurorului George Bucurică. Sentința Curții de Apel timișoara a fost pronunțată ieri: „(…) condamnă pe inculpatul Drugărin Teofil, la pedeapsa de trei luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire şi şase luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice. Ca pedeapsă complementară, avocatul nu are voie să comunice cu persoana vătămată George Bucurică şi să se apropie de el, pe o durată de 2 ani. Curtea de Apel Timişoara îl mai obligă pe inculpat să plătească părţii civile suma de 5.000 euro cu titlu de daune morale”.

În urmă cu 11 luni, avocatul Teofil Drugărin a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.


Oamenii legii au arătat că ”Inculpatul Drugărin Teofil, pe fondul unor nemulţumiri legate de activitatea desfăşurată de persoana vătămată, a urmărit-o fără drept şi în mod repetat (în 6 decembrie 2014, 15 decembrie 2014, ianuarie 2015, martie – aprilie 2015, 13 mai 2015 şi 24 iunie 2015) supraveghind locurile pe care aceasta obişnuia să le frecventeze, cauzându-i astfel, o stare de temere”.

Procurorii mai arată că, în zilele de 13 mai 2015 şi 24 iunie 2015, în timp ce persoana vătămată se afla pe terasa unui restaurant din oraşul Oraviţa, avocatul Teofil Drugărin a folosit, în public, un limbaj injurios la adresa acesteia, aducându-i o gravă atingere demnităţii şi tulburând ordinea şi liniştea publică, persoanele prezente fiind deranjate de atitudinea acestuia, unele chiar părăsind terasa.

În timpul procesului, Drugărin a fost internat la un spital de psihiatrie pentru a fi expertizat.

Sentința nu este definitivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.