Avocatul Carmen Obârşanu a anunţat la PRESSALERT LIVE că face plângere penală...

Avocatul Carmen Obârşanu a anunţat la PRESSALERT LIVE că face plângere penală companiei Continental. Cât de periculos spune că e mirosul de cauciuc

0
DISTRIBUIȚI

carmen obarsanu (6)

Anunţ important făcut de avocatul Carmen Obârşanu, în această seară, la PRESSALERT LIVE, pe tema poluării de la fabrica de cauciucuri. Amintim că în repetate rânduri, primarul Nicolae Robu a promis că va face presiuni pentru ca firma să fie relocată, astfel ca timişorenii care locuiesc în zonele învecinate să poată respira aer fără miros de cauciuc. Recent însă, compania germană a devenit sponsor oficial al echipei de handbal susținute de primărie, iar edilul-șef s-a spălat pe mâini de responsabilitate, motivând că măsurătorile Gărzii de Mediu arată că firma nu poluează.

„Vă spun sincer că pregătesc o plângere penală pentru că dacă aţi observat firma Continental sâmbătă şi duminică, când nu funcţionează Garda de Mediu, dă drumul la gaze.


Am probe în acest sens. Am fost acum două săptămâni în Olanda şi am vorbit cu nişte specialişti, au spus că este cea mai mare minciună pe care o poate acorda un reprezentant al gărzii de mediu că mirosul acela vine doar aşa prin aer şi ne deranjează nasul. Adevărul este că mirosul este purtat de nişte particule foarte periculoase, de 100 de ori mai periculoase decât gazele de eşapament. Deci mirosul acela cu tenta aceea de ou stricat este de o sută de ori mai cancerigen, asta spun specialiştii olandezi. Nu că nu îmi place Continentalul, dar se fac acolo nişte abuzuri exorbitante”, a declarat avocatul.

Deocamdată Obârşanu nu are o încadrare penală pentru care va face plângerea la adresa companiei Continental. Un lucru este cert, avocata a fost cea care, înainte ca autorităţile să se sesizeze, a denunţat finanţarea FC Politehnica Timişoara, din bani publici – în vremea administraţiei Ciuhandu – ca fiind ilegală. Ulterior, DNA a început o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.