Bani și bunuri în valoare de zeci de mii de euro, dar...

Bani și bunuri în valoare de zeci de mii de euro, dar și un PISTOL, găsite de polițiști la suspecți de furturi din locuințe. Vezi unde își dădeau loviturile

0
DISTRIBUIȚI

foto 4Un pistol cu gaz, bijuterii din aur și argint, aparatură electronică, telefoane mobile, bani și alte bunuri, a căror valoare este estimată la 50.000 de euro, au fost ridicate de polițiștii municipiului Timișoara, în urma a două percheziții efectuate pe 1 și 2 septembrie la persoane bănuite de furturi din locuințe din Timișoara și Arad. Cei în cauză sunt încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă.

foto 3

Reamintim că, la data de 20 august a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au depistat, într-un tren de călători, care circula pe relația Timișoara – Iași, un bărbat de 43 de ani care avea asupra sa mai multe bunuri (laptop, bijuterii, ceasuri, veselă) a căror proveniență nu a putut fi dovedită.


În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul nopții, dintr-o locuință situată pe raza municipiului Timișoara. ancheta a stabilit că individul nu a acționat singur, ci împreună cu un alt bărbat de 38 de ani.

foto 1„În urma perchezițiilor efectuate la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii au ridicat un pistol cu gaz, bijuterii din aur și argint, aparatură electronică, telefoane mobile, sume de bani și alte bunuri a căror valoare este estimată la 50.000 de euro. Extinzând cercetările, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au stabilit că cei doi bărbați sunt bănuiți de comiterea altor două fapte de furt din locuință pe raza municipiilor Timișoara și Arad. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză”, informează Poliția Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.