Bărbat din vestul țării, trimis în judecată pentru că a abuzat sexual,...

Bărbat din vestul țării, trimis în judecată pentru că a abuzat sexual, în mod repetat, o fetiță de 12 ani. Ce pedeapsă riscă

0
DISTRIBUIȚI

viol-1396431322

Bărbatul a profitat de faptul că fetița nu s-a putut apăra și a constrâns-o pe aceasta – în repetate rânduri – să întrețină acte de natură sexuală cu el. Acum, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au decis trimiterea în judecată a bărbatului pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, fapta fiind săvârșită la începutul anului 2013, transmite aradon.ro.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul – Cioc Vasile -, în cursul lunii februarie a anului 2013, a întreţinut, în mod repetat, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, acte de natură sexuală cu minora C .I., în vârstă de 12 ani.


Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoria Chişineu – Criş”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Conform Codului Penal, „actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, prin constrângerea acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi. (…) Pedeapsa este închisoarea de la 10 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi, dacă victima nu a împlinit vârsta de 15 ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.