BC SCM Timișoara a încheiat stagiul sârbesc cu o victorie. Cum arată...

BC SCM Timișoara a încheiat stagiul sârbesc cu o victorie. Cum arată bilanțul ”leilor” în teste până acum

1
DISTRIBUIȚI
bc timisoara - vojvodina (3)
BC SCM Timișoara are bilanț pozitiv în teste

BC SCM Timișoara a învins-o azi pe KK Sloboda Uzice în ultima partidă de verificare din cadrul cantonamentului de peste graniță.


”Leii din Banat” s-au impus cu 98-78 la capătul unei partide în care Mladen Jeremic a fost coșgheter și se întorc acasă cu un bilanț pozitiv în teste.

BCT-ul a înregistrat, pe sferturi, scorurile 23-20, 29-13, 28-23 și 18-22 cu sârbii de la Uzice, grupare din eșalonul secund. Mladen Jeremic a fost principalul marcator al echipei, cu 17 puncte. Adrian Diaz 16 puncte, Octaviant Popa Calotă 13, Marko Čakarević 13, Milos Komatina 11, Zoran Milencovici 9, Nikola Otasevic 9, Ionuț Drăgușin 6 și Georgian Păun 4 au fost ceilalți marcatori ai ”leilor”.

În total BC SCM Timișoara a înregistrat patru victorii și un eșec până acum în amicalele verii. Vojvodina, la Timișoara, apoi Borac Cacak și Zlatibor Cajetina au fost învinse de elevii lui Nenad Mandic în stagiul din Serbia. În timp ce cu Steaua s-a înregistrat singurul eșec în amicalele de la Zlatibor (inclusiv în testele verii). Pentru bănățeni urmează jocurile din cadrul Cupei Timișoara, competiție care se va desfășura în Sala ”Constantin Jude” între 9 și 10 septembrie și la care mai sunt invitate grupările: Tamis Pancevo (Serbia), CSU Sibiu și KTE-Duna Aszfalt Kecskemet (Ungaria).

1 COMENTARIU

  1. Rio-deMaio-bubă-vărsat-de-vânt… apașul din Banat… e mâna lui, pute de la o posta, sunt convins… La „Brutarie”, deMaio la puscarie!!!!…. – tot staful, niste hoti care au praduit banii timisorenilor… ptiu, – DNA – ANAF: pe ei si pe mama lor. (Leo, Vermesica, d-zeu nu-i țigan – v-am tot spus… nah ati ajuns la ziua judecatii, mai putin si ajungeti acolo unde va este locul). Asa sa va ajute Dumnezeu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.