Biciclista care a protestat în faţa primăriei: „Trebuie să ne înţelegem în...

Biciclista care a protestat în faţa primăriei: „Trebuie să ne înţelegem în această grădină zoologică şi să nu murim ca zebrele”

1
DISTRIBUIȚI

andreea-wolfer

Andreea Wolfer, tânăra care a protestat astăzi, cu bicicleta, în fața Primăriei Timișoara, cerând ca primarul Nicolae Robu să iasă şi el la o plimbare pe două roţi pentru a vedea cu ochii lui care sunt problemele din oraş, a fost prezentă în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Despre motivele acţiunii de astăzi, invitata a explicat că ar fi dorit să discute personal cu primarul Nicolae Robu despre problemele existente. „Am ieşit în primul rând pentru biciclişti, pentru că am venit cu bicicleta de acasă, dar ies şi pentru toţi pietonii care nu au loc şi pe care eu mereu trebuie să îi feresc, vorbesc în numele şoferilor, pentru că şi eu am permis de conducere, şi dacă mă flendur toată ziua cu bicicleta nu înseamnă că nu ştiu să conduc o maşină şi, în al patrulea rând, am protestat pentru nevoia transportului în comun eficient.


Nu funcţionează, toate merg în paralel, dar nu funcţionează împreună. Toate acestea trebuie să funcţioneze împreună. Nu ţii numai cu bicicliştii sau cu pietonii, toţi oamenii trebuie să ne înţelegem în această grădină zoologică şi să nu murim ca zebrele”, a explicat Andreea Wolfer.

Tânăra a comentat despre atitudinea edilului-şef Nicolae Robu la adresa celor care sunt nemulţumiţi de modul în care decurg lucrurile în oraş. „Mie mi se pare că prea şi-a asumat acest rol de a-şi da părerea pe diferite lucruri, pentru că s-au trezit mai mulţi tineri de vârsta mea care îl aud vorbind şi aşteaptă să fie şi ei cumva subiect de discuţie. Dar noi parcă suntem aşa undeva la marginea oraşului, la marginea societăţii, noi biciclişti, liber profesionişti, oameni liberi şi biciclişti răi şi tot felul de denumiri dinastea, care apar din partea unui om care se plimbă doar cu maşina şi nu vede ce este pe stradă, care vine să îmi taie florile din faţa casei, pe care eu le-am plantat, pentru că s-a trezit primăria că trebuie să facă curăţenie după doi ani în care nimeni nu a venit la mine pe stradă să planteze un copac sau să facă ceva”, a declarat Andreea Wolfer.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.