Bogdan Cuzma, cu un pas mai aproape de titlul național în CN...

Bogdan Cuzma, cu un pas mai aproape de titlul național în CN de Viteză în Coastă. Ce loc a obținut la Trofeul Câmpulung Muscel

0
DISTRIBUIȚI

Bogdan Cuzma pe mașina sa, Mitsubishi Lancer EVO IX. Foto: Dragoș Ionel Popescu / Facebook

Bogdan Cuzma mai are nevoie de un singur puncte pentru a fi matematic campion național la viteză în coastă, indiferent de rezultatul contracandidatului Lucian Răduț în utlima etapă a sezonului.


În weekend, pilotul timișorean s-a clasat pe locul 4 în cadrul Trofeului Câmpulung Muscel, penultima rundă a Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Bulgarul Lyuben Kamenov și-a adjudecat și etapa din Argeș. Pe locul 2 a sosit reșițeanul Ovidiu Zaberca, cu un timp aproape câștigător 03:27.133 iar podiumul a fost încheiat de Ovidiu Ene. De asemenea, la fel ca la Trofeul Teliu, Bogdan Cuzma a sosit al patrulea, cu timpul 03:30.963. Lucian Răduț, principalul urmăritor al timișoreanului în clasamentul general, a abandonat și mai are doar șanse teoretice la locul 1. Astfel, în ultima rundă, Marele Premiu al Brașovului – Ediția de toamnă, programată în weekend-ul 15-16 octombrie, Cuzma are nevoie doar de o clasare în puncte pentru a-și adjudeca titlul național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.