Brandul de petreceri anonimTM își sărbătorește majoratul. Vezi cine sunt invitaţii party-ului...

Brandul de petreceri anonimTM își sărbătorește majoratul. Vezi cine sunt invitaţii party-ului care dă startul sezonului de toamnă

0
DISTRIBUIȚI
Sezonul de petreceri drum and bass indoor porneşte la drum cu invitaţii speciali Paul T şi Edward Oberon
Sezonul de petreceri drum and bass indoor porneşte la drum cu invitaţii speciali Paul T şi Edward Oberon

Sezonul de petreceri indoor dedicat drum and bass-ului porneşte la drum cu un party special, pus la cale de cei de la anonimTM, în cadrul căreia vor fi prezenţi două figuri binecunoscute ale genului, Paul T şi Edward Oberon.

Duo-ul a editat recent piesa Stay Forever, un liquid drum and bass de zile mari, care a avut parte de succes în rândul amatorilor de muzici electronice din întreaga lume.


Într-un interviu acordat site-ului StoneyRoads, cei doi artişi au dezvăluit că actualmente sunt influenţaţi de nume ca Prince, David Bowie, DjMikeQ, şi Dornik şi pregătesc o serie de alte release-uri pentru viitorul apropiat. Edward Oberon a editat o serie de release-uri atât solo cât şi cu alţi artişti, iar printre susţinătorii lui se numără Marky, Bryan Gee, Flight, Bailey, Loxy, Fabio & Grooverider, A.I., Lenzman, London Elektricity, A Sides, Heist, LTJ Bukem. Alături de Paul T şi DJ Mafs a pus bazele label-ului Tilt Audio.

„Pentru primul nostru eveniment indoor al sezonului am colaborat cu Digital Rush şi avem plăcerea să prezentăm un duo de excepţie. Cei doi se completează într-un mod deosebit. Avem un DJ şi un MC care este şi cântăreţ. E un singing MC foarte bun. Vrem să repetăm tradiţia de a organiza câte un party pe lună sub brandul nostru. Deasemenea, ne pregătim cât se poate de serios pentru aniversarea a 18 ani de existenţă anonimTM, care va avea loc pe 17 decembrie. Până atunci însă, ne revedem la sesiunile noastre“, ne-a declarat Dudu, din partea anonimTM.

Petrecerea cu Paul T şi Edward Oberon care are loc sub sloganul „Stay Forever”, este programată în cafeneaua D’arc, sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 22.00. Alături de Paul T şi Edward Oberon vor mai fi prezenţi Dudu, Mighty Boogie şi MC Tina, iar biletele de intrare costă 15 lei până la miezul nopţii şi 30 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.