Sorin Brîndescu nu e total mulțumit de egalul cu FC Brașov: ”Ne-am...

Sorin Brîndescu nu e total mulțumit de egalul cu FC Brașov: ”Ne-am dorit să le producem prima înfrângere”. Concluziile lui Cornel Țălnar după jocul cu ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu are motive de nemulțumire legate de prestația propriilor jucători
Sorin Brîndescu are motive de mulțumire legate de prestația propriilor jucători

ASU Politehnica a obținut azi o remiză pe teren propriu cu FC Brașov, scor 1-1, rezultat care părea ”de aur” înainte de joc. Chiar și așa tehnicianul alb-violeților, Sorin Brîndescu, a subliniat că există și un gust amar pentru că echipa sa a avut în final șansa de triumfa.

”Am știut că ne așteaptă un meci dificil, cu singura echipă neînvinsă. Ne-am dorit să le producem prima înfrângere, suntem puțin dezamăgiți pentru că puteam obține toate cele trei puncte. Puteam să și pierdem într-adevă. Una peste alta am făcut un joc bun. Încă lipsește maturitatea, adică să profităm de momentele noastre favorabile și nu am avut luciditate pe momentele noastre bune, să înscriem, ca să putem câștiga jocul. Știam că au jucători bun, Popa, Grigorie, Sburlea, i-am anihilat destul de bine. Sunt mulțumit de randamentul jucătorilor din zona centrală. Nu au lăsat spații. Poate mai puțin la faza golului. Îi felicit pentru atitudinea avută. Numai așa putem clădi în continuare și să facem puncte pentru că toate echipele adverse au jucători experimentați. Noi putem compensa prin dăruire, muncă și organizare bună”, a declarat Sorin Brîndescu.

Tehnicianul lui ASU Poli a surprins azi prin câteva mutări importante.


Astfel, căpitanul Cristian Gălan a fost doar rezervă, în premieră, iar Birău a fost folosit la închidere pe faza defensivă. ”Am crezut că putem rezolva axul central prin jucători cu experiență, dar nici Bilia, nici Gălan nu au confirmat. Nu a fost o pedeapsă. Am luat goluri pe zona centrală, dar jucătorii pe care-i avem îi tot rotim până conștientizează că trebuie să dea totul. L-am tras pe Birău în zona centrală ca să-l supravegheze pe Grigorie în zona centrală. Acolo am mizat că putem crea superioritate numerică. Am reușit parțial, dar ne-a lipsit clarviziunea în preajma careului advers, nu am avut luciditate să finalizăm”, a mai spus Brîndescu.

”Azi sunt mulțumit, dar am și nemulțumiri, pe care le-am spus doar în vestiar. Poate când vom avea aceeași atitudine mereu vom putea câștiga… Nici nu avem motive de bucurie pentru că am pierdut două puncte azi. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ”, a conchis Brîndescu. În următoarea rundă timișorenii joacă miercuri la Șiria cu Șoimii Pâncota, în etapa a VIII-a, intermediară a Ligii a II-a.

Țălnar: ”Rezultatul e echitabil”

Antrenorul Brașovului consideră că echipa sa a controla partea secundă, dar a admis că egalul e un rezultat corect. ”A fost un meci greu, împotriva unei echipe tinere cu un avânt mare. Un meci de luptă, păcat că am pierdut două puncte pe eroarea maximă a lui Cordoș. Pe final puteam chiar pierde pe contraatac. Rezultatul e chiar echitabil. Jocul în repriza a doua ne-a aparținut în totalitate, am avut ocazii nefructificate. Nu ne-a surprins. I-am văzut în două jocuri, e o echipă care prin curaj poate să creeze și probleme. Le-am făcut cadou acel penalty”, a spus Cornel Țălnar.

”Suntem singura echipă nevînvinsă din Liga a II-a. Problemele financiare s-au rezolvat în proporție foarte mare. Sunt probleme de efectiv pentru că ne-am strâns cu patru zile înainte să înceapă campionatul. Da, am înțeles că au intrat și o parte din banii pe Chipciu, s-a reușit aducerea unor sponsori la echipă, suntem la zi”, a adăugat Țălnar despre situația Brașovului. La final ”Țânțarul” a avut o concluzie dură la fotbalul intern: ”E cel mai slab campionat din istoria campionatului românesc. Atât în Liga I, cât și în Liga a II-a”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.