Cantitate IMENSĂ de țigări de contrabandă, confiscată de polițiștii timișeni. Vezi unde...

Cantitate IMENSĂ de țigări de contrabandă, confiscată de polițiștii timișeni. Vezi unde era ascunsă „marfa” FOTO

0
DISTRIBUIȚI

foto 3O cantitate impresionantă de țigări de contrabandă a fost descoperită și confiscată, astăzi, de polițiștii timișeni: nu mai puțin de 1.380 de cartușe.

„276.000 de ţigarete de contrabandă (n.r. – 13.800 de pachete) au fost descoperite de poliţiştii de investigare a criminalității economice din Timiș, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice – Inspectoratul General al Poliției Române, într-un autovehicul condus de un bărbat de 29 de ani. Polițiștii au procedat la ridicarea țigaretelor și indisponibilizarea vehiculului”, transmite Poliția Timiș. Captura a fost făcută marți.

foto 1Polițiștii au au oprit pentru control un autovehicul care circula pe D.N.


68 A, în localitatea Margina, în care se aflau doi tineri de 27 și 29 de ani, din județul Maramureș. În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit în vehicul mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, disimulate într-un spațiu confecționat din placaj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând a fi dispuse măsurile legale față de bănuiți. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.