Castelul Corvinilor din Hunedoara devine din nou platou de filmare. Ce producție...

Castelul Corvinilor din Hunedoara devine din nou platou de filmare. Ce producție vrea să realizeze Discovery Channel

1
DISTRIBUIȚI
castelul corvinilor
Foto: Sorin Tipcu

Una dintre cele mai spectaculoase atracții turistice din România va fi promovată în întreaga lume. Este vorba de Castelul Corvinilor din Hunedoara, legenda Transilvaniei, care devine din nou platou de filmare, la începutul lunii viitoare. Astfel, luni, 3 octombrie, Discovery Channel va filma o nouă producție de realitate virtuală la castelul din vestul țării, motiv pentru care acesta va fi închis spre vizitare pe durata zilei.

Filmările realizate la Castelul Corvinilor vor fi difuzate și în SUA

Potrivit reprezentanților Primăriei Hunedoara, conținutul va fi disponibil pe platforma Discovery VR și pe site-ul castelului (castelulcorvinilor.ro), la finalul acestei luni, cu ocazia Halloween-ului.


„Ideea realizării materialului (Castelul bântuit) a venit ca urmare a unei competiții interne, realizate de Discovery la nivel internațional. Din echipa care va realiza materialul vor face parte experți din Statele Unite, România și Marea Britanie”, transmit reprezentanții municipalității.

“Mă bucur că țara noastră este o sursă constantă de resurse și inspirație pentru colegii din alte țări și că inițiativele de a realiza conținut aici sunt din ce în ce mai multe. Prin acest nou proiect avem șansa de a promova încă una dintre atracțiile României, legenda vie a Transilvaniei, așa cum este supranumit Castelul Corvinilor”, a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa Centrală și de Est.

Primăria Hunedoara mai anunță că Destination America, una dintre televiziunile deținute de grupul Discovery în Statele Unite ale Americii, va prelua o parte din conținutul video realizat luni la Castelul Corvinilor – materiale de tip „making of” și interviuri cu echipa de filmare, precum și cu ghizii castelului.

1 COMENTARIU

  1. Castelul se inchiriaza celor care vor sa plateasca. M-am nimerit si eu in Hunedoara sa vizitez castelul si cateva sali erau „rezervate” (Sala Dietei in principal) pentru nunta. Biletul de intrare e 25 RON si nimeni nu te avertizeaza la intrare ca nu vei putea vizita intregul castel. Macar astia de la Dicovery fac filmarile lunea cand e zi libera pentru muzee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.