Ce spune Roxana Iliescu despre susținerea lui Bojin în cursa pentru un...

Ce spune Roxana Iliescu despre susținerea lui Bojin în cursa pentru un loc în Senat după ce i-a cerut demisia de la CJT VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Titu Bojin, OFICIAL candidatul UNPR la şefia CJ Timiş
Titu Bojin a fost candidatul UNPR la şefia CJ Timiş. Foto: Adrian Pîclișan

Prim-vicepreşedintele PMP Timiş, Roxana Iliescu, nu se dezminte: chiar dacă este colegă de partid cu Titu Bojin, aceasta crede că în calitate de preşedinte al CJ Timiş, fostul pesedist a avut o prestaţie slabă.

Ca lider al PMP Timiş, Roxana Iliescu strângea, în 2015, semnături pentru demiterea lui Titu Bojin de la şefia judeţului. Ce îi reproşa lui Bojin la acea dată cea care acum ocupă funcţia de vicepreşedinte al aceleiaşi instituţii? Incapacitatea de a atrage fonduri europene şi de a implementa proiectele pentru care se primise finanţare, dar şi neglijarea unor zone din judeţ, din punct de vedere al investiţiilor.

Întrebată, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, dacă după ce a devenit colegă de partid cu Titu Bojin, ca urmare a fuziunii dintre UNPR şi PMP, şi-a schimbat părerea despre fostul lider al CJ Timiş, Iliescu a comentat că „am avut o discuţie cu domnul Bojin şi să ştiţi că i-am transmis personal faptul că eu nu am cum să mă dezic.


Asta a fost opinia mea, mi-am susţinut-o, iar eu nu am cum să mă dezic de afirmaţiile pe care le-am făcut atunci. A fost o opinie de-a mea pe care eu mi-am bazat-o pe anumită analiză pe care am făcut-o pe activitatea Consiliului Judeţean Timiş, pe ceea ce consideram şi consider în continuare prioritar. Domnul Bojin este un om politic cu foarte mare experienţă. Trageţi dumneavoastră concluziile, ce vă pot spune este că discuţiile mele de acum cu domnul Bojin au fost strict legate de organizaţia noastră”.

Aceasta a mai spus şi că în noul PMP se încearcă armonizarea celor două tabere care s-au unificat şi că prin pregătirea tinerilor din vechiul PMP combinată cu experienţa politică a celor din UNPR scorul pe care noul PMP îl va obţine la alegerile parlamentare va fi unul mult mai bun decât cel obţinut la locale. Cât despre susținerea lui Bojin pentru un loc în cursa pentru alegerile parlamentare (n.r – din ceea ce se știe până acum Bojin ar putea deschide lista PMP Timiș pentru Senat), Iliescu a explicat că „voi susţine acestă organizaţie şi voi susţine lista şi voi face echipă şi voi fi alături de cei care se vor înhăma şi vor trage pentru această organizaţie şi pentru acest partid”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.