Compilaţia care prezintă muzica fabricată în Timişoara e gata de lansare. BRUM,...

Compilaţia care prezintă muzica fabricată în Timişoara e gata de lansare. BRUM, Sebastian Spanache Trio şi Virgula închid seria de concerte One Take Live

0
DISTRIBUIȚI
Compilaţia Made in TM 2016 va fi lansată la începutul lunii octombrie.
Compilaţia Made in TM 2016 va fi lansată la începutul lunii octombrie.

Ultimul concert din seria evenimentelor desfăşurate sub sigla One Take Live! – o acţiune de sprijinire a scenei muzicale locale iniţiată de cei de la Made in TM – va avea loc duminică 18 septembrie, de la ora 20.00, la D’Arc pe Mal, unde vor susţine recitaluri BRUM, Sebastian Spanache Trio şi Virgula.

Cele zece nume timişorene care au înregistrat piese „one take“ în cadrul acestei campanii au fost Haos, Brum, Sebastian Spanache Trio, Melting Dice, Virgula, Sanctuar, Arc Gotic, Umbre Zidite, The Different Class şi The Case Compilaţia Made in TM 2016 va folosi una din cele două piese înregistrate în cadrul acţiunii One Take Live şi va fi lansată la începutul lunii octombrie.

„Compilaţia este gata de ceva vreme. Lansarea va avea loc la începutul lunii octombrie.


Compilaţia va apărea pe un CD. Graţie faptului că toată lumea s-a mobilizat exemplar, ne-am gândit ca aceasta să fie într-un fel Do It Yourself. Noi vom oferi CD-ul propriu – zis iar pentru realizarea coperţii vom pune la dispoziţie părţi componente, astfel încât fiecare îşi va personaliza coperta compilaţiei cum crede el de cuviinţă. Discul va cuprinde zece piese cu cele zece formaţii selectate şi în scurt timp vom lansa şi video-urile înregistrare la secţiunea de recording.. Nu ne grăbim cu lansarea compilaţiei fiindcă nu e o muzică ce expiră. Cu ocazia lansării vom avea un workshop la care vor participa şi invitaţi străini“, ne-a declarat Dudu, din partea Made in TM. Sesiunea de concerte live care a acompaniat această acţiune a prilejuit publicului timişorean o întâlnire cu formaţii care abordează genuri muzicale diverse.

Dincolo de compilaţia care reflectă cât se poate de fidel peisajul muzical timişorean al anului 2016, acţiunea aceasta a reuşit să coaguleze sub acelaşi acoperiş diverşi artişti şi le-a oferit şansa să colaboreze. „Ne bucurăm că prin aceste acţiuni lumea a prins gustul cântărilor live. Deasemenea ne bucurăm că am reuşit să adunăm laolaltă diverşi oameni implicaţi în procesul de creaţie. Am strâns nişte trupe, care în 30 de minute s-au înţeles cu un mixerist. Care s-au înţeles cu artişti video care au filmat această acţiune. Am creat contacte. Cu cei de la Soundcreation, cu centrele culturale din oraş şi cu alţi parteneri care au fost foarte implicaţi şi săritori. Noi nu căutăm sponsori, ci parteneri cu care putem colabora şi pe viitor, pe termen lung. Ne bucurăm că am reuşit să creăm această compilaţie“, ne-a mai declarat Dudu.

Intrarea la ultimul concert din seria One Take Live, cu BRUM, Sebastian Spanache Trio şi Virgula, este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.