Conducerea ALDE Timiş a aflat din presă că Petru Ehegartner mai vrea...

Conducerea ALDE Timiş a aflat din presă că Petru Ehegartner mai vrea un mandat de senator. Ce timişorean cunoscut vrea să candideze la Camera Deputaţilor

0
DISTRIBUIȚI

petru ehegartner (4)

Petru Ehegartner, fost preşedinte al ALDE Timiş, a anunţat, ieri, că va candida pentru un nou mandat de senator din partea partidului în care este simplu membru, însă a uitat un lucru. Să şi anunţe conducerea ALDE Timiş cu privire la intenţia sa. Astfel, Marian Cucşa, preşedintele filialei, a aflat din presă de intenţia senatorului Petru Ehegartner de a candida la alegerile parlamentare din această iarnă tot din partea ALDE.

„Am aflat din presă că Petru Ehegartner doreşte să candideze pentru un nou mandat de senator.


Din motive personale nu a putut să se implice în activităţile din campania electorală de la alegerile locale. Apreciem activitatea domnului Petru Ehegartner ca senator. Dar pentru noi este mai importantă câştigarea alegerilor în judeţul Timiş, decât motivele personale pe care le are. Ne dorim o revenire activă a dânsului în ALDE, îl invităm la o discuţie colegială cu conducerea ALDE Timiş”, a declarat, astăzi, Marian Cucşa.

Conducerea partidului a anunţat, în cadrul conferinţei de presă de astăzi, că Nicolae Istrat, membru ALDE Timiş şi fost şef al Poliţiei Rutiere din judeţ, va candida pentru Camera Deputaţilor, însă nu se ştie încă poziţia pe care o va ocupa pe listă. „În luna septembrie vom stabili ordinea completă la Camera Deputaţilor şi la Senat. Există 12-13 cereri de depuneri de candidaturi, termenul limită de depunere a candidaturilor este de 15 septembrie. ALDE Timiş nu a avut niciodată candidat impus de la centru. Toate candidaturile vor fi validate la Bucureşti”, a mai precizat Marian Cucşa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.