Cristi Minculescu şi IRIS susţin un concert special la Timişoara, în cadrul...

Cristi Minculescu şi IRIS susţin un concert special la Timişoara, în cadrul acţiunilor dedicate titlului de Capitală Culturală Europeană 2021

0
DISTRIBUIȚI
Legendarii muzicieni care alcătuiesc formaţia IRIS vor susţine un nou concert la Timişoara
Legendarii muzicieni care alcătuiesc formaţia IRIS vor susţine un nou concert la Timişoara

Legendele vii ale muzicii româneşti rock, Iris, vor fi prezenţi din nou în Timişoara, în data de 23 septembrie, de la ora 20.30, în Piaţa Operei.

Formaţia care a lansat hituri ca “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Să nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” şi multe altele, promite un show memorabil.


Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani.

„Continuăm bucuria de a fi împreună şi continuăm să sărbătorim Timişoara Capitala Europeană a Culturii în 2021! Candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021 a însemnat un proces de aproape șase ani, o implicare a întregii comunități. Capitala este Timișoara. Capitala suntem noi! Valorile și spiritul Timișoarei au fost recunoscute și reconfirmate de acum în întreaga Europă”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara, organizatorii acestui eveniment.

Alături de Cristi Minculescu şi formaţia Iris, la acest concert va fi prezentă şi soprana Felicia Filip.

Foto: Lavinia Borha Photography

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.