Delapidare cu țigări, cu un prejudiciu ENORM. Vezi cum a fost păcălită...

Delapidare cu țigări, cu un prejudiciu ENORM. Vezi cum a fost păcălită o firmă chiar de către o angajată

0
DISTRIBUIȚI

bani  - femeie numara bani

O bănățeancă a fost trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, pentru comiterea în formă continuată a infracțiunilor de înșelăciune, delapidare și fals în înscrisuri sub semnătura privată.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Oravița, în perioada ianuarie 2014 – mai 2016, Iancovici Camelia Mihaela a indus în mod repetat în eroare reprezentanții unei societăți comerciale subdistribuitoare autorizate de țigarete, unde era angajată ca agent de vânzări, cu privire la comenzi fictive ale unor clienți ai societății și a recepționat din depozit cantitățile respective de țigări pe care le-a preluat în gestiune.

„Prin emiterea în fals a 287 facturi fiscale către clienți reali sau fictivi, inculpata şi-a însușit din gestiune țigări în valoare de 1.187.977 lei pe care le-a vândut unor terți, iar banii obținuți au fost folosiți în interes personal, dar și pentru efectuarea unor plăți parțiale în numele clienților, prin emiterea în fals a 399 chitanțe.


Suspiciunile de fraudă au pornit de la sesizarea de către inculpată a unui furt de țigarete în valoare de 27.000 lei din autospeciala securizată cu care aceasta distribuia țigări, aspecte care fac obiectul unui alt dosar”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecatoria Oravița.

Prin același rechizitoriu s-a solicitat instanței de judecată anularea celor 287 facturi fiscale și 399 chitante falsificate de inculpata. Prejudiciul în cuantum de 1.187.977 lei a fost recuperat aproape integral prin plăți efectuate de inculpata și aplicarea de sechestru asigurator asupra bunurilor acesteia.

Cercetările au fost efectuate de ofițeri de politie judiciara din cadrul IPJ Caraș-Severin, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.