Deputatul Cornel Sămărtinean, mișcare surpriză în lupta pedelisto-penelistă din interiorul PNL Timiș....

Deputatul Cornel Sămărtinean, mișcare surpriză în lupta pedelisto-penelistă din interiorul PNL Timiș. Vezi ce l-a anunțat pe Robu DOCUMENT UPDATE 1 Ce spune parlamentarul

2
DISTRIBUIȚI

samartinean dna 1

O nouă mișcare surpriză în războiul pedelisto – penelist din interiorul PNL Timiș – a fost înregistrat, ieri, la sediul filialei județene un document prin care ”portocalii” deschid un nou front pentru Nicolae Robu, care dorește ca pe locul al treilea de pe listele pentru Camera Deputaților să fie Marian Vasile, nu primarul din Deta, fostul pedelist Petru Roman. Conform unui document intrat în posesia PRESSALERT.ro, deputatul PNL, Cornel Sămărtinean, a transmis ”în atenția domnului Președinte Prof.univ.dr.ing.dr.h.c. Nicolae Robu” o informare prin care anunță faptul că ”datorită evoluției pozitive a situației mele juridice îmi anulez autosuspendarea conform adresei din 07.01.2016 și astfel doresc să revin la forma anterioară suspendării”.

Sămărtinean s-a autosuspendat din funcția de co-președinte al PNL Timișoara, după ce  a fost trimis în judecată de DNA în dosarul spațiilor comerciale de la aeroportul ”Traian Vuia”, la conducerea filialei rămânând Dan Diaconu.Între timp, Înalta Curte de Casație și Justiție, în cameră preliminară, a decis anularea tuturor înregistrărilor telefonice și ambientale din dosar care au fost realizate de DNA cu sprijinul SRI, având în vedere decizia Curții Constituționale și a trimis dosarul pentru refacerea anchetei.


Decizia a fost contestată de procurorii anticorupție.

Practic, Sămărtinean a anunțat că va reveni la poziția de co-președinte al PNL Timișoara cu o zi înainte de discuțiile pe tema candidaturilor. Până la ora redactării acestui material, deputatul nu a putut fi contactat pentru a comenta decizia pe care a anunțat-o în scris.

samartineam

UPDATE 1 Cornel Sămărtinean a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”am trimis azi diminieață acel document. Nu am discutat cu domnul Robu. Urmează să vedem ce se va decide în interiorul partidului. Nu îmi doresc funcția de președinte al PNL Timișoara. Mi-am depus intenția de candidatură la partid pentru Camera Deputaților. Aștept să văd ce mi se va comunica legat de informarea pe care am trimis-o”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.