Deschiderea Festivalului Bega Bulevard, amânată pentru a respecta ziua de doliu naţional...

Deschiderea Festivalului Bega Bulevard, amânată pentru a respecta ziua de doliu naţional în memoria victimelor cutremurului din Italia. Care este programul

0
DISTRIBUIȚI
Cursa Răţuştelor are loc în 4 septembrie, pe Bega.
Cursa Răţuştelor are loc în 4 septembrie, pe Bega.

Atenţie, timişoreni! Nicio manifestare publică sau spectacol nu vor mai avea loc mâine, 2 septembrie, în capitala Banatului. Asta pentru că Guvernul României a decretat ziua de vineri ca zi de doliu naţional, în memoria victimelor cutremurului produs în 24 august în Italia, precum şi în semn de solidaritate cu poporul italian.

Vă reamintim că seismul produs în centrul Italiei, cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, s-a soldat până acum cu 292 de morți, dintre care 11 români.


Printre cetăţenii români morţi în urma cutremului s-a aflat şi o femeie în vârstă de 59 de ani din Timişoara, care a fost înmormântată ieri.

În aceste condiţii, Primăria Timişoara anunţă că, în data de 2 septembrie, drapelul României va fi arborat în bernă, iar manifestările publice şi spectacolele organizate de municipalitate şi programate în această zi nu vor mai avea loc.

„Transmitem sincere condoleanţe familiilor victimelor şi exprimăm întreaga compasiune pentru suferinţa lor. Ca urmare, toate acţiunile şi concertele programate pentru data de 2 septembrie se vor desfăşura în perioada 3-4 septembrie 2016”, comunică Primăria Timişoara. Prin urmare, deschiderea Festivalului Bega Bulevard, precum şi celelalte acţiuni organizate în cadrul evenimenului nu vor mai avea loc mâine.

Modificările survenite se regăsesc AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.