Deși se află în eșalonul secund, UVT Agroland dă o jucătoare la...

Deși se află în eșalonul secund, UVT Agroland dă o jucătoare la lotul național. Mișcări importante la clubul timișorean de volei feminin

0
DISTRIBUIȚI
Diana Tătaru. Foto: volei-timisoara.ro
Diana Tătaru. Foto: volei-timisoara.ro

UVT Agroland Timișoara a rămas în Divizia A2 după ratarea promovării la baraj, dar clubul și-a continuat activitatea cu câteva mutări spectaculoase pentru acest nivel.


Diana Tătaru, una dintre cele mai importante jucătoare transferate în vară, a fost selecționată în lotul României pentru jocurile din preliminariile Campionatului European din 2017.

Diana Tătaru e o obișnuită a lotului național, unde va continua activitatea chiar dacă evoluează în eșalonul secund. România joacă în weekend, la Sofia, partidele din primul turneu de calificare la Campionatul European din Azerbaidjan și Georgia. Adversarele ”tricolorelor” sunt Bulgaria, Muntenegru și Elveția.

Tot de la Agroland merge la națională și fizioterapeutul Adrian Costea. Acesta a sosit în vară după modificarea majoră de pe bancă. Dan Jitaru a fost înlocuit, precum la CSM Lugoj, de către Bogdan Paul.

În această vară UVT Agroland le-a mai transferat, pe lângă Diana Tătaru, pe Mihaela Ozun, Daria Popa Calotă și Bianca Pașca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.