„Drumul vinului” spre a opta sărbătoare a podgoriei Miniș-Măderat. Vezi în ce...

„Drumul vinului” spre a opta sărbătoare a podgoriei Miniș-Măderat. Vezi în ce localități vor fi organizate evenimente

0
DISTRIBUIȚI

sarbatoarea-vinului-2016-297x420Duminică, în Arad, începe tradiționala sărbătoare a vinului în podgoria Miniş-Măderat. Aceasta este cea de-a VIII-a ediţie a manifestării din judeţul Arad. Iubitorii de vinuri sunt așteptați însă să caute cele mai gustoase licori, toată săptămâna ce urmează, deoarece mai multe podgorii organizează adevărate sărbători în perioada aceasta.

Localităţile Ghioroc, Şiria, Pâncota, Păuliş şi Covăsânţ vor găzdui și în acest an Festivalul „Sărbătoarea Vinului în Podgoria Miniş-Măderat”.


Evenimentul începe pe 4 septembrie la Ghioroc, continua pe 11 la Șiria, pe 16 la Pâncota, pe 18 la Păuliș și pe 25 septembrie la Covăsânț și cuprinde o serie de manifestări culturale, degustări de vinuri şi prezentări de produse tradiţionale, spectacole folclorice susţinute de formaţii de dansuri şi solişti din judeţul Arad. Organizatorii îşi propun ca prin intermediul acestui Festival să readucă în actualitate „Drumul vinului”, ca obiectiv turistic al judeţului Arad.

„Dorim promovarea obiceiurilor şi tradiţiilor din această zonă. Podgoria este unul dintre cele mai importante rezervoare de turism pentru judeţul Arad”, spune Claudia Boghicevici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.