Firma omului de afaceri Dorin Epure, evacuată din toate cele trei spații...

Firma omului de afaceri Dorin Epure, evacuată din toate cele trei spații deținute în Bastionul Theresia din Timișoara. Vezi care este motivul FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-369737398">
evacuare-dorin-epure-bastion
Spațiile deținute de Dorin Epure la Bastion sunt evacuate. Foto: Adrian Pîclișan

CJ Timiș a început astăzi, prin intermediul unui executor judecătoresc, evacuarea firmei Elaine SRL, deținută de omul de afaceri Dorin Epure, din toate cele trei spații comerciale deținute în Bastionul Theresia din Timișoara: clubul Zambara, cafeneaua Cafe de Paris și bistro-ul Cheers.

Contractul a expirat încă de la începutul acestui an și există deja o hotărâre de Consiliu Județean de scoatere la licitație a acestor spații. Proprietarul a decis că spațiile trebuie să fie libere în momentul organizării licitației, așa că a obținut o hotărâre executorie de evacuare de la Judecătoriei Timișoara. În această dimineață, executorul judecătoresc, însoțit de doi polițiști, a venit pentur a pune în aplicare decizia instanței, stabilindu-se să fie numite un custode independent, care să asigure preluarea bunurilor.

Avocatul Arcadie Anastasescu, cel care-l reprezintă pe Dorin Epure, a declarat „cu siguranță ne vom supune deciziei judecătorești, dar asta nu înseamnă că nu vom continua să ne apărăm. Am depus un apel la Tribunalul Timiș împotriva evacuării, dar deocamdată nu a fost stabilit un termen. Cu siguranță vom participa la licitația care va fi organizată”. Pentru a evita alte pagube, omul de afaceri a decis să-și scoată toate bunurile din spații, astfel încât să-și reducă la maximum posibilele pierderi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.