Formaţia Voltaj lansează noul album „X” cu un concert special la Timişoara....

Formaţia Voltaj lansează noul album „X” cu un concert special la Timişoara. Vezi când va avea loc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia Voltaj lansează cel de-al zecelea album din carieră cu un concert la Timişoara
Formaţia Voltaj lansează cel de-al zecelea album din carieră cu un concert la Timişoara

Formaţia Voltaj lansează noul material discografic numit X, cu un concert special la Timişoara, care va avea loc în parcarea Shopping City, în data de 8 octombrie de la ora 19.00, cu intrarea liberă.

Al zecelea album Voltaj poartă numele „X”, o trimitere la cifra romană 10, şi conţine 10 piese, printre care „Din toată inima”, „De la capăt”, „Kori Gent”, dar şi piese noi.


Trupa a lansat zilele trecute single-ul „Nana”, o colaborare inedită cu Ruby şi Colin. Formaţia Voltaj a lansat în cadrul galei Media Music Awards 2016 albumul „X”. Pentru lansare, trupa a ales o metodă neconvențională: discul a fost legat de niște baloane umflate cu heliu. Între cele două piese din mixul pregătit pentru gala MMA, Voltaj a dat startul un concurs inedit. Albumul „X” și-a luat zborul la propriu, prins de un mănunchi de baloane umflate cu heliu. Albumul este promovat de trupă în cadrul unui turneu național. Acesta a început pe 3 septembrie, în Suceava, și se va încheia pe 20 octombrie la București.

Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa Voltaj aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj surprinde publicul şi îl încântă de fiecare dată. Din repertoriul trupei fac parte piese precum „Din toată inima” – hitul prin care trupa încurajează Naţionala de fotbal a României, „Lumea e a mea”, „Povestea oricui”, „Ora de Germană”, ”20 de ani”, „Albinuţa“ şi altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.