ALL Friends Band pregăteşte un album discografic. Vezi când va avea loc...

ALL Friends Band pregăteşte un album discografic. Vezi când va avea loc „botezul“ noilor melodii în fața publicului

0
DISTRIBUIȚI
Tinerii de la ALL Friends Band pregătesc un material discografic
Tinerii de la ALL Friends Band pregătesc un material discografic

Formaţia timişoreană ALL Friends Band a pregătit în ultima vreme o serie de piese originale care se vor regăsi pe un material discografic, „botezul“ acestor melodii urmând să se desfăşoare la sfârşitul acestei săptămâni.

„A trecut foarte mult timp de la ultima noastră apariţie live. Între timp am cântat doar la evenimente private, între şi cu prieteni, şi am lucrat mult la pregătirea pieselor originale All Friends Band. Vestea bună e că avem material pentru un album.


Revenim cu o parte din munca acestei veri, într-un loc special pentru noi. Ştim că este spaţiu limitat, dar este alegera noastră să fie aşa. Şi formula în care vom cânta o să fie una inedită, adaptată acestui spaţiu“, spun membrii formaţiei.

Concertul va avea loc duminică, 18 septembrie, la terasa 1740 Music Cafe (visavis de Liceul Lenau), iar biletele pentru acest eveniment costă zece lei. ALL Friends Band vor cânta în componenţa Luca Dragu (voce şi chitară), Cătălina Ciortea (bass), Adam Suma (chitară), Felix Suma (tobe) şi Bogdan Potra (clape).

Formaţia a susţinut o serie de concerte apreciate, fiind invitată să cânte şi în cadrul concertului din Parcul Rozelor de anul trecut, în urma căruia muzicienii timişoreni au strâns bani pentru victimele tragediei de la Colectiv. Printre piesele pe care tinerii muzicieni le-au lansat se numără şi videoclipul „Man of constant sorrow”. Prima înregistrare a acestei compoziţii datează de exact o sută de ani, piesa considerată un standard al folk-ului nord american fiind compusă de Dick Burnett. Creatorul acestei melodii este un regretat compozitor şi cântăreţ care a fost împuşcat de un hoţ şi şi-a pierdut vederea în urma acestui eveniment, dar a continuat să compună şi să cânte până la o vârstă înaintată. Melodia „Men of constant sorrow” a fost folosită în anul 2000 în coloana sonoră a filmului „O Brother, Where Art Thou?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.