Germanii de la Milky Chance au colorat prima seară a festivalului Plai....

Germanii de la Milky Chance au colorat prima seară a festivalului Plai. Vezi ce artişti vor mai fi prezenţi la această manifestare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1059522317">
plai festival 2016 muzeul satului
Cea de-a 11-a ediție a festivalului Plai are loc până duminică seara la Muzeul Satului Bănăţean

Prima zi „plină“ din cea de-a 11-a ediţie a festivalului Plai, manifestare care se desfăşoară la Muzeul Satului Bănăţean – a debutat vineri cu o serie de activităţi interesante care au inclus vizionări de filme, spectacole de teatru şi bineînţeles concerte.

Casa filmelor – Ceau Cinema a adus în prima zi a acestei ediții filmul „Sieranevada”. După ce a deschis competiția oficială a celei de-a 69-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes (11-22 mai 2016), cel mai nou lungmetraj semnat de regizorul Cristi Puiu, a deschis seria de proiecții din curtea Muzeului Satului Bănățean. La scena Antagon, cei prezenți s-au bucurat, începând cu ora 18.00 de parada celor de la Asphalt Theater care, prin show-ul lor vibrant, au reușit să ofere publicului viziuni spre imaginar. Cea de-a doua trupă, Lightwave Theatre Company,  a fost prezentă pe scena Antagon și anul trecut cu spectacolul „Iubita Fizică”, iar anul acesta au adus spectacolul Reflection, o poveste impresionantă a unui cuplu, spusă fără cuvinte.

Programul scenei World Music a început cu artiștii rezidenți, Fantome, care s-au lansat sub umbrela Culese din Cartier, proiect inițiat de Subcarpați. Band-ul experimental românesc a adus publicului bucăți din „Micul Paris”, după cum se numește primul album lansat anul trecut. Proiectul Fantome va mai concerta şi sâmbătă şi duminică la faţa locului. Headlinerii serii au fost germanii de la Milky Chance, care au fost prezenţi şi la festivalul Summer Well, care s-a desfăşurat la Bucureşti luna trecută.  Printre piesele care s-au bucurat de succes s-au numărat  „Down by the river”, „Running” şi bineînţeles „Stolen Dance“, aceasta din urmă făcând parte printre altele şi din coloana sonoră a jocului FIFA 15.

Afterparty-ul a fost asigurat de către cei de la Sabotage. Din păcate, britanicul Kenny Ken (unul din numele prezente pe afişul petrecerii) nu a mai ajuns la faţa locului din cauza că a pierdut avionul. La party-ul care a încheiat prima zi de Plai au mixat General Levy, Benny Page și Mighty Boogie. Sâmbătă şi duminică festivalul Plai continuă în aceeaşi locaţie iar printre cei care vor susţine concerte se numără Oi Va Voi, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Aziza Brahim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.