Grav accident de circulație pe o stradă circulată din zona centrală a...

Grav accident de circulație pe o stradă circulată din zona centrală a Timișoarei, trei persoane au ajuns la spital. Vezi cum s-a întâmplat FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-747326930">

accident-aradului-demetriade-politia-rutiera-2

Trei persoane au ajuns la spital în această dimineață după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent, la intersecția dintre Calea Aradului și strada Demetriade, puțin după ora 7.00.

Șoferul unei mașini de teren care circula dinspre mall spre Piața Mărăști a vrut să vireze la stânga pe strada Demetriade, fără a acorda însă prioritate, iar un Ford Focus care circula din sens opus l-a izbit în plin. În urma impactului, șoferul din mașina mică a rămas prins în automobil, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Toate cele trei persoane implicate în accident – șoferul mașinii de teren, șoferul și un pasager din Ford au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii de la rutieră au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut accidentul, în cauză fiind deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.