Gropile din asfalt care produc țuică. Vezi modul inedit în care a...

Gropile din asfalt care produc țuică. Vezi modul inedit în care a protestat un bănățean

0
DISTRIBUIȚI

dj2

Un om de afaceri din Reșița a găsit o modalitate inedită de a protesta la adresa autorităților pentru starea proastă a drumurilor: a plantat pruni în gropile de pe un drum județean, iar anul viitor, când se vor coace prunele, vrea să doneze răchia oficialilor de la Consiliul Județean.

Omul de afaceri reșițean Mihai Sprânceană a decis să atragă atenția autorităților județene asupra stării grave a drumurilor. El a plantat pruni pe drumul județean Reșița – Grădinari. „Am aflat ca drumurile județene din Caraș-Severin nu sunt ale noastre.


Motiv pentru care nu pot fi reparate, gropile cât roata unui camion nu pot fi astupate. Niciodata. Doar în anumite condiții. Si nu acum, nu la anul, ci abia după ce acestea vor fi intabulate în sarcina Consiliului Județean. După ce vor fi făcute studii de impact, de fezabilitate, caiete de sarcini, licitații și UE ne va da -uie. Bă golanilor, bă dobitocilor, chiar nu vă este rușine? Chiar ne credeți proști pe toți? Dar banii noștri, taxele si impozitele, accizele speciale pe combustibil și pentru drumuri unde sunt, bă nenorocirilor? Una este să construiești un drum, sa-l modernizezi cu participarea fondurilor UE eventual, daca ești eligibil, și alta e să te achiți de obligațiile prevăzute de lege (de lege, bă loazelor), de întreținere și reparații curente la un drum pe care îl ai în administrare. Poate că drumurile noastre toate aparțin urmașilor lui Dan Spătaru. Doar asta v-a mai rămas să ne spuneți. Închei prin a vă spune tuturor care ați crezut că aveți de-a face cu proști: vedeți că unii sunt chiar mai deștepți mult decât voi. Doar că nu sunt membri de partid, singura condiție, se vede, pentru a accede acolo unde voi v-ați cocoțat. Dar drumurile, căci despre asta-i vorba, Consiliul Județean trebuie să le repare, și încă repede”, a scris bărbatul pe Facebook.

Sursa foto: banatulazi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.