Haine şi încălţăminte la preţuri de producător, la o nouă ediţie a...

Haine şi încălţăminte la preţuri de producător, la o nouă ediţie a Salonului Industriei Uşoare din Timişoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI
Salonul Industriei Ușoare îşi deschide porţile la Timişoara.
Salonul Industriei Ușoare îşi deschide porţile la Timişoara.

Timişorenii care intenţionează să-şi reînnoiască garderoba în această toamnă sunt aşteptaţi să treacă pragul celei de-a 29-a ediţii a Salonului Industriei Uşoare. Manifestarea care conturează noile tendinţe în modă prin cele mai frumoase colecţii ale sezonului este organizată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Ce puteţi cumpăra

Timp de cinci zile, 50 de expozanţi din întreaga ţară vor oferi publicului larg, la preţuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole de copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie, dar şi accesorii, cosmetice şi produse naturiste.

Salonul Industriei Uşoare are loc în perioada 7 – 11 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, iar intrarea la eveniment este liberă.

„Timişorenii sunt aşteptaţi să vină să-şi reînnoiască garderoba.


Am realizat ediţia din luna septembrie la insistenţa unui grup de expozanţi. În total, participă 50 de expozanţi din întreaga ţară, din 23 de localităţi, dar şi un expozant din Ungaria, cu bijuterii antialergice. Preţurile sunt accesibile, vor fi şi mulţi producători printre expozanţi”, a explicat, astăzi, Aura Culea, organizatorul Salonului Industriei Uşoare.

În paralel cu expoziţia, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri va fi organizat şi un târg de produse tradiţionale, de unde timişorenii pot cumpăra dulciuri de casă, articole de artizanat sau miere de albine. Salonul Industriei Uşoare îşi aşteaptă vizitatorii după următorul program: miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.