Haos în trafic, la Timişoara: sute de călători în staţii, mai multe...

Haos în trafic, la Timişoara: sute de călători în staţii, mai multe tramvaie oprite. Vezi ce s-a întâmplat UPDATE Ce linii au fost afectate FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1441159735">

14388820_10209236397340703_109940530_n

Sute de timişoreni au trăit din plin cele trei ceasuri rele ale zilei de marţi. Aceştia au fost nevoiţi să aştepte zeci de minute în staţiile din zona Calea Buziaşului pentru a călători cu tramvaiul, însă aşteptarea a fost în zadar.

În zonă a avut loc o avarie la firele de curent, iar şase tramvaie au rămas pur şi simplu blocate pe şine. Disperaţi că întârzie la serviciu, mulţi dintre timişoreni au fost nevoiţi să plece pe jos, deoarece nici taxiuri nu mai erau în staţii.

În cele din urmă, RATT a pus la dispoziţie un autobuz care a preluat o parte din călătorii nervoşi. Spre norocul şoferilor, tramvaiele nu au blocat şoselele.

Vom reveni cu amănunte.

UPDTE A fost afectată circulația pe trasele tramvaielor 4, 8 și 9, fiind introduse autobuze pe aceste linii, până la remedierea problemelor.

1 COMENTARIU

  1. au fost introduse autobuze…unul singur a fost,pt linia 4,care la Banatim ne-a dat jos ca se intoarce…dupa un timp…am urcat in tramvaiul 8 care s-a retras la gara de est si vatmanul ne-a injurat ! in fiecare zi se sta zeci de minute in statii !!! tramvaiele circula absolut ingrozitor ! sant pline de hoti de buzunare zilnic,pt ca circula la intervale foarte mari,sant supraaglomerate ! sant raiul hotilor!!! pacat ca am fost alesi capitala culturala!!! ce sa vada strainii la noi? cobori in gara de nord,mizerabila si urata,urci in tramvai si ti se fura portofelul…asa intampinam turistii domnule primar? vatmanii si soferii stau la capat cat vor ei…se cearta care sa plece primul,caci nu vrea nici unul…si sant foarte obraznici cu calatorii ! la RATT nesimtirea este criteriu la angajare !!! iar nesimtitii de directori ai acestei regii falimentare au salarii uriase si nu fac nimic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.