Încă un şantier mare se deschide la Timişoara: porţiune din Calea Girocului,...

Încă un şantier mare se deschide la Timişoara: porţiune din Calea Girocului, ÎNCHISĂ pentru a fi extinsă la patru benzi. Ce rute ocolitoare vor avea şoferii

1
DISTRIBUIȚI
calea girocului
Calea Girocului va fi extinsă la patru benzi.

Veşti proaste pentru şoferii din Timişoara. Încă un şantier mare se deschide în oraş. De data aceasta, încep lucrările de extindere la patru benzi a Căii Martirilor, astfel că o bună porţiune din stradă va fi închisă complet. Reprezentanţii Primăriei Timişoara anunţă că şoferii vor avea la dispoziţie rute ocolitoare.

Cum se va circula

Anunţul a fost făcut, astăzi, de Nicolae Robu, în cadrul conferinţei de presă săptămânale de la primărie. Edilul şef a anunţat că restricţiile în trafic pe Calea Girocului vor fi introduse de săptămâna viitoare, pe porţiunea de la str.


Muzicescu până la ieşirea din Timişoara, spre Giroc.

„Vom da drumul efectiv la lărgirea la patru benzi a Căii Girocului. Până acum s-a lucrat la acest proiect în subteran, la reţele de utilităţi. Acum se vor introduce restricţii în trafic pentru a se putea lucra la suprafaţă, la lărgirea la patru benzi. Traficul rutier va fi puţin altfel, dar nu va fi rău, pentru că avem trasee alternative pe care am putut să le oferim cu ajutorul Primăriei Giroc”, a explicat Nicolae Robu.

Astfel, primarul Timişoarei spune că „la graniţa cu oraşul, cum vii spre Timişoara dinspre Giroc, e o stradă la dreapta care a fost asfaltată. Pe acolo va fi deviată circulaţia în oraş. De acolo se merge pe str. Gospodarilor, stradă paralelă cu Calea Girocului, până la str. Muzicescu, iar cine doreşte să meargă pe Calea Martirilor va face stânga şi poate merge pe traseul actual”.

Şoferii care doresc să iasă din Timişoara au şi ei un traseu alternativ. Prin urmare, cei care vin de pe Calea Girocului pot face dreapta la intersecţia cu Muzicescu, iar dreapta şi apoi stânga pe str. Cehov, care este paralelă cu Calea Girocului, până la intersecţia cu str. Apicultorilor. De aici pot face stânga până la drumul spre Giroc, care este deja lărgit la patru benzi.

„Nu va fi o bulversare prea mare, traseul e lărgit un pic şi va trebui să suportăm asta până vom reuşi să încheiem şi această lucrare. Nu va fi una de lungă durată, sperăm ca la începutul verii viitoare să fie gata”, a mai precizat Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.