Incendiu puternic într-un complex comercial, zeci de pompieri mobilizați. Vezi care au...

Incendiu puternic într-un complex comercial, zeci de pompieri mobilizați. Vezi care au fost urmările FOTO

0
DISTRIBUIȚI

incendiu-petrosani-centru-comercial-3

Incendiu devastator la un complex comercial, vineri dimineață. Din fericire, pompierii au reușit să intervină eficient și rapid.

Vineri, în jurul orei 3, garda de intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Petroşani a fost alertată în urma unui apel la 112, ce anunţa un incendiu la un complex comercial din oraș.

Imediat, s-au deplasat spre locul în care se manifesta incendiul primele echipaje de pompieri de la Detaşamentul Petroşani, urmate de altele ale Gărzii de intervenţie Lupeni şi Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Petrila. Ulterior, personalul din tura liberă a fost chemat la serviciu, în total, fiind deplasate în zonă 7 autospeciale de stingere a incendiilor şi o ambulanţă tip B2, încadrate cu aproape 50 de pompieri.

„La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta, cu violenţă, la o construcţie din lemn, cu un etaj, din cadrul complexului de agrement. Pompierii au reuşit izolarea incendiului, prin intermediul a 10 linii de furtun, la aproximativ 400 metri patraţi şi au stopat propagarea arderii, prin eforturi deosebite, la restul complexului cu o suprafaţă de peste 1.000 de metri patraţi.


În timpul dezvoltării incendiului nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum. Pompierii acţionează pentru îndepărtarea oricărui element care ar putea reiniţia incendiul urmând să investigheze ce anume a declanşat această ardere”, transmite lt.col. Viorel Demean, inspectorul șef al ISU Hunedoara.

Foto: Cătălin Docea/ Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.