Independentul Adrian Orza, NEGOCIERI cu ALDE pentru un loc pe lista de...

Independentul Adrian Orza, NEGOCIERI cu ALDE pentru un loc pe lista de la alegerile parlamentare. Ce a decis consilierul local

1
DISTRIBUIȚI

adrian orza 2

Pregătirile pentru alegerile parlamentare din decembrie sunt în toi în Timiş. Marile blocuri politice, PNL şi PSD, nu şi-au definitivat încă listele cu candidaţi, însă acest proces este pe ultima sută de metri, cu menţiunea că în ambele partide lupta pentru un loc pe lista pentru Parlament este acerbă. Printre cei care au purtat discuţii pentru a candida pentru un post de deputat se numără şi Adrian Orza, consilier local.

După ce a deţinut vreme de 12 ani funcţia de viceprimar al Timişoarei, Orza a fost ales consilier local pe lista Uniunii pentru Timiş, în 2012, an în care trebuie spus că a obţinut şi cel mai mare scor în cursa pentru Primăria Timişoara, clasându-se pe poziţia a doua după USL-istul Nicolae Robu.


Tot în anul 2012, Orza a candidat din partea ARD pentru un mandat de deputat, însă a pierdut cursa lipsindu-i doar 64 de voturi pentru a deveni deputat pe colegiul electoral 3. Ulterior, Orza a părăsit PNŢCD Timiş ca urmare a unor divergenţe avute cu actualul preşedinte Valentin Moldovan pe tema alianţelor. De atunci, Orza a fost curtat de mai toate partidele politice de pe plan local care i-au promis funcţii şi susţinere, însă a declinat toate ofertele. În vara acestui an, acesta a obţinut o victorie istorică devenind primul consilier local ales ca independent în CL Timişoara.

Apropierea alegerilor parlamentare a născut deja primele speculaţii cu privire la o posibilă plecare a lui Orza din CL Timişoara. Partidul din partea căruia acesta ar urma să candideze este M10. Contactat de PRESSALERT.ro, acesta nu a negat că au existat discuţii. ”Am participat la discuţii pe tema alegerilor parlamentare. Dar nu voi candida din partea M10. Sunt suprins că există astfel de speculaţii. Nu înţeleg de unde au apărut. Am discutat şi cu cei de la ALDE, dar am decis să rămân consilier local. Faptul că am fost ales ca şi candidat independent mă obligă să rămân aici şi să îmi respect promisiunile făţă de cetăţeni”, a declarat Orza.

1 COMENTARIU

  1. Orza e corupt a negociat și policlinica sportiva ..nu știu de ce nu e coleg de celula cu Miut Nicușor..sa a uitat de cei 10.000 încasați!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.