Inițiatorul campaniei „Premianții fără premii” lansează o carte. Vezi când are loc...

Inițiatorul campaniei „Premianții fără premii” lansează o carte. Vezi când are loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

dan-terteci

Dan Terteci, fost jurnalist și inițiator al campaniei „Premianții fără premii”, un devean prin „adopție”, își va lansa prima sa carte, „Gânduri”, la Teatrul de Artă din Deva. La evenimentul care este programat pentru joi, 29 septembrie, începând cu ora 17.00, sunt așteptați să ia parte toți cei care doresc să descopere „Gânduri”(le) pe care autorul le-a așternut pe hârtie. „Se spune că hârtia suportă orice. M-am străduit să nu o pătez prea tare, ci, mai degrabă, să-i cer sprijinul pentru a împărtăși gânduri celor din jurul meu”, așa își începe Dan Terteci prezentarea cărții sale.

După un periplu prin presă, atât cea națională, cât și locală, „miticul” Dan Terteci, fapt receptat cu umor și bun-simț de către acesta, își face acum debutul și ca scriitor, scrie servuspress.ro.


El a ales să împărtășească o parte din gândurile sale cu prietenii, dar și cu necunoscuții. Le-a adunat pe toate într-o singură carte, prima pe care o semnează.

Volumul intitulat „Gânduri” este un vis al lui Dan Terteci transformat în realitate. Cartea nu este o operă de artă, după cum spune chiar autorul, ci cuprinde, mai degrabă trăirile creatorului ei, și are darul de a evidenția cititorului modul în care s-a construit un sistem de valori de-a lungul vremii. Mai precis, cartea se dorește o invitație la analiză, la manifestarea frumosului din oameni și la trăiri constructive.

Pentru următorul „episod” al campaniei „Premianții fără premii”, devenii sunt invitați să-i cunoască pe Marius și Răzvan Mihonesc, doi frați care au fost declarați pompierii anului 2016. Aflați în timpul liber, cei doi hunedoreni au fost martorii unui accident rutier, în Caraș-Severin, în urma căruia două persoane au rămas încarcerate, viața fiindu-le salvată de intervenția celor doi pompieri.

Sursa foto: Facebook / Dan Terteci

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.