Inventatorul timişorean Remi Rădulescu, două medalii de aur la un important salon...

Inventatorul timişorean Remi Rădulescu, două medalii de aur la un important salon organizat în străinătate. Pentru ce a fost premiat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-13251489">

remi radulescu5

Timişoreanul Remi Rădulescu a obţinut încă două medalii de aur pentru invenţiile sale, la ultimul salon la care a participat. Inventatorul anunţă că s-a întors acasă de la Salonul Tehnic „Expo-Invent 2016”, ce a avut loc la Belgrad, în urmă cu câteva zile, cu două medalii de aur.

Timişoreanul a fost premiat pentru unele dintre cele mai utile creaţii ale sale, şi anume distilatorul solar cu recuperator de căldură şi dispozitivul mecanic pentru închiderea gazelor în caz de cutremur.

“Dispozivul mecanic a fost conceput pentru închiderea gazelor în timpul seismelor peste 5 grade pe scara Richter. Înlocuieşte electroventilele care devin nefuncţionale când curentul electric se întrerupe”, explica Remi Rădulescu.

14355588_1134539556635032_5770542486401227723_n

Cea de-a doua invenţie pentru care timişoreanul a fost premiat, distilatorul solar cu recuperator de căldură”, acesta realizează vaporizarea apei cu ajutorul energiei solare şi recuperează căldură datorită condensării vaporilor de apă, astfel rezultând apă distilată şi apă caldă menajeră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.