Șeful PMP Timiș la PRESSALERT LIVE : ”Toți sunt pesediști, și eu,...

Șeful PMP Timiș la PRESSALERT LIVE : ”Toți sunt pesediști, și eu, și ce să faci, așa e în viață”. Ce a spus despre venirea lui Alin Popoviciu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

ion raducanu pmp (4)

Ion Răducanu a comentat în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE despre ce a însemnat venirea lui Titu Bojin în UNPR înainte de alegerile locale și de fuziunea cu partidul lui Traian Băsescu. De asemenea, președintele filialei Timiș a Partidului Mișcarea Populară a oferit o replică memorabilă când a sintetizat integrarea fostului pesedist Viorel Matei în partid.

Ion Răducanu a ținut să replice celor care spun că UNPR nu trecea pragul la alegerile locale fără sosirea lui Titu Bojin. ”Eu am spus că Titu Bojin ne-a adus un plus de voturi. Dacă efectul era așa de mare, am fi avut 5-6 consilieri.


Atunci era clar meritul lui 100%. E meritul nostru ca organizație și a lui Titu Bojin de pe poziția din care a venit”, a spus Ion Răducanu.

Liderul PMP a explicat și rolul vicepreședinților Titu Bojin și Viorel Matei. Asta după ce ultimul declara că nu s-a identificat, încă, cu formațiunea politică actuală. ”Domnul Bojin e ca un prim vicepreședinte, deși e doar un post de prim vicepreședinte, și el și Matei au rolul acesta, și-au împărțit județul, fiecare are responsabilitatea lui, inclusvi eu… S-a identificat, e cu noua formațiune 100%, e liderul de grup în CJT. Are o înțelegere perfectă cu președintele Consiliului Județean. Toți sunt pesediști, și eu, și ce să faci, așa e în viață”, a sintetizat Răducanu.

Președintele PMP Timiș exclude ca pe lista pentru alegerile parlamentare din toamnă să apară numele lui Alin Popoviciu. ”Până luni se pot depune candidaturi, s-au înscris mai mulți. Titu Bojin s-a înscris, Cândea încă nu s-a înscris. Dugulescu s-a înscris, eu o să mă înscriu. Nu Băsescu hotărăște… Popoviciu. Exclus, nu mai are când să mai vină. Eu am spus până luni, pentru că eu pot… Acum discutăm de parlamentare, nu e membru de partid, nu vine, nu și-a manifestat dorința! …Doamna Elena Udrea s-a retras, nu mai e în grup, e neafiliată”, a adăugat Răducanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.