Ionuț Popa, FURIOS după eșecul din Ilfov: ”Îmi vine să fac acum...

Ionuț Popa, FURIOS după eșecul din Ilfov: ”Îmi vine să fac acum până dimineață antrenament cu ei”. Replica lui Florin Marin pentru tehnicianul lui ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa are parte de momente negre pe banca lui ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan
Ionuț Popa are parte și de momente negre pe banca lui ACS Poli. Foto: Adrian Pîclișan

ACS Poli a suferit un nou eșec la scor pe terenul Voluntariului, scor 1-4. Tehnicianul timișorenilor, Ionuț Popa, a fost scos din sărite de erorile făcute azi de elevii săi, pe care îi anunță că trebuie să învingă Steaua pentru a se revanșa. Antrenorul ilfovenilor, Florin Marin, a ținut să-i contreze după joc pe ”principalul” oaspeților pentru o declarație de la final.

”O înfrângere categorică provocată de elevii mei. Cei de la Voluntari n-au avut nicio ocazie, primele goluri au venit de la fundaşii mei şi de la portar.


Iar Șeroni vine apoi și face greșeala aceea, meci de meci greșește… Apoi la ultimul gol, putea să vină oricine să degajeze… În repriza a doua n-au intrat în careu până în minutul 70 și au dat patru goluri .. Să n-ai ocazii și să dai atâtea goluri nu am mai văzut”, a declarat Ionuț Popa la Digi Sport.

”I-aș da afară, dar nu am alții să aduc în lot. Sunt așa de supărat că îmi vine să fac antrenament mâine dimineață cu ei. Fraierii nu cred, cei care muncesc cred”, a fost reacția nervoasă a tehnicianului când a fost întrebat dacă credea că ACS Poli poate conta cu adevărat în acest sezon.

”Trebuie să batem pe Steaua. Dacă vor să revină ca jucători în fața mea… Nu am văzut să se facă în Liga I asemenea greșeli. Îmi reproșez că nu am mers pe mâna altor jucători ci a altora care nu au dat randament”, a concluzionat Popa pentru aceeași sursă.

Marin: ”A văzut alt meci”

A exista și un duel aprins pe băncile tehnice. Înaintea jocului Ionuț Popa a spus enigmatic ăc elevii săi au primit telefoane înaintea precedentei partide, care a consfințit retrogradarea pe teren. După meci, Florin Marin a ținut să taxeze o declarație ”la cald” a oaspetelui.

”A fost o partidă destul de grea, am avut pauză de la campionat și am intrat în meci destul de greu, dar apoi am controlat tactic și cred că am câștigat meritat. Declarațiile domnului Popa că nu am avut nicio ocazie, cred că a văzut alt meci! Sigur, am lucrat acolo ca antrenor, am colaborat bine, cu cei de acolo, cu jucătorii, unii nu mai sunt acum. Dar acum sunt la Voluntari și mă bucur că am câștigat”, a replicat Florin Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.