La plimbare cu căruţa pe străzile Timişoarei, transportând gunoi. Ce amenzi riscă...

La plimbare cu căruţa pe străzile Timişoarei, transportând gunoi. Ce amenzi riscă cei care sunt prinşi

0
DISTRIBUIȚI
caruta
Cu căruţa la plimbare pe străzile Timişoarei.

Cu căruţa la plimbare pe străzile Timişoarei. Aşa au fost surprinse aproape 100 de persoane, în ultimele luni, de către poliţiştii locali, motiv pentru care au fost amendate. Ultimii trei căruţaşi au fost depistaţi şi sancţionaţi, ieri, pe str. Martir Istvan Andrei, Calea Şagului şi Eroii de la Tisa.

Ce transportă căruţaşii, de cele mai multe ori

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Timişoara, cei în cauză au domiciliul în localitatea Moșnița Nouă și nu este pentru prima dată când sunt depistați în această situație.


Asta deşi este interzisă circulația cu vehicule cu tracțiune animală în Timișoara fără aprobarea Comisiei de Circulație din cadrul primăriei.

În ultimele luni au fost surprinse de polițiștii locali un număr de 96 persoane care circulau cu căruțele în oraș, pe străzi precum Renașterii, Electronicii, Sudului, Oglinzilor, Bucegi, Traviata, Căprioarei, Venus, Sulina, Marius Nemțoc. Potrivit unei hotărâri de consiliu local, sancțiunile pentru căruţaşi sunt cuprinse între 300 și 500 lei.

„De cele mai multe ori aceste persoane transportă ilegal deșeuri de la cetățeni care îi plătesc pentru acest lucru, abandonând ulterior deșeurile pe domeniul public sau caută fier vechi și alte resturi refolosibile în pubelele de gunoi. De asemenea, căruțele depistate pe domeniul public reprezintă un real pericol pentru ceilalți participanți la trafic, circulația acestor vehicule fiind reglementată și de OUG 195/2002”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.