La PNL Timiș, mai rău ca-n Caragiale

La PNL Timiș, mai rău ca-n Caragiale

0
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

E luptă încinsă în PNL Timiș. Vechii liberali s-au încăierat cu foștii pedeliști pentru locurile de pe listele de parlamentare. Primarii din județ îl vor cu orice chip pe cel de la Deta. Nu mai contează că Petru Roman este judecat pentru conflict de interese. E de-al lor și asta e tot ce contează. Nu criteriile de integritate pe care le cer de la alții, nu interesul alegătorilor de a avea niște aleși fără de probleme.

Liberalii din garda veche trag cu dinții să mai pună un om pe pozițiile sută la sută eligibile și să fie la paritate cu pedeliștii măcar la Camera Deputaților.


Conform meritocrației sale, Robu îl vrea pe favoritul său rămas fără nicio funcție, Marian Vasile. Cu orice chip. Nu mai contează că sunt prea puțini susținătorii lui MCV din vechiul PNL. Și nu e totul -”nemernicul” Alin Popoviciu, care s-a retras din luptă pentru că nici măcar foștii colegi de partid nu l-au mai susținut, a ajuns să fie lăudat de primarul Timișoarei că stă cuminte și așteaptă să primească o funcție după alegeri.

Oricare va fi soluția de compromis la care se va ajunge, rămâne valabilă zicerea lui Ion Răducanu la PRESSALERT LIVE ”e mai rău ca în epoca lui Caragiale. Realitățile de acolo sunt de pus astăzi în ramă ca să zic așa..”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.