”Leii” vor juca finala mare a Cupei Timișoara. Cine s-a evidențiat în...

”Leii” vor juca finala mare a Cupei Timișoara. Cine s-a evidențiat în victoria cu maghiarii de la Kecskemet FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Emanuel Titus Ilieși
BC SCM Timișoara, învingătoare în prima zi la Cupa Timișoara. Foto: Emanuel Titus Ilieși

BC SCM Timișoara a mai obținut o victorie în pregătiri, de această dată în prima zi a turneului tradițional din Sala ”Constantin Jude”. Baschetbaliștii alb-violeți au trecut fără prea mari probleme de maghiarii de la KTE Duna-Aszfalt Kecskemet, scor 70-59 (30-29). Astfel, mâine, de la ora 19.00, ”leii” vor disputa finala mare a Cupei Timișoara împotriva sârbilor de la Tamis Pancevo.

”Leii din Banat” le-au pregătit o surpriză fanilor fideli. Astfel, cu ocazia meciului cu Kecskemet timișorenii și-au lansat imnul echipei, al cărui ”teaser” îl puteți asculta aici.


Pe parchet BCT-ul și-a respectat statutul de amfitrioană și a dictat ritmul. Elevii lui Nenad Mandic au pierdut doar sfertul 2 (13-14), în rest ungurii au încercat să țină aproape și au reușit până când mai erau circa trei minute pe cronometru.

Mladen Jeremic a marcat și azi cele mai multe puncte ale timișorenilor: 19. El a fost urmat de Adrian Diaz și Octavian Popa Calotă, ambii câte 14 puncte. Spectaculos și eficient, americanul a reușit un double double prin cele 12 recuperări alături de coșuri. Cakarevic (9 puncte), Komatina (4), Otasevic (6) și Drăgușin (4), au fost ceilalți realizatori ai gazdelor turneului. De partea cealaltă trupa din Kecskemet l-a avut principal marcator pe Tomislav Ivosev, cu 15 puncte.

20160620190005_img_3151
Foto: Emanuel Titus Ilieși

Tamis a învins-o pe CSU Sibiu

În primul joc al zilei, Tamis Pancevo a trecut de CSU Atlassib Sibiu, scor 70-54. Prin urmare BC SCM Timișoara va juca cu gruparea din Banatul sârbesc finala de mâine, de la ora 19.00. Ardelenii vor începe jocul pentru locul 3 cu ungurii de la Kecskemet, tot în ”Olimpia” cu două ore mai devreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.