Marian Cucşa despre plecarea lui Blaga din fruntea PNL: „Era o sfidare...

Marian Cucşa despre plecarea lui Blaga din fruntea PNL: „Era o sfidare pentru noi să vină încă o dată să ceară votul”. De ce susţine cauza primarilor nemulţumiţi de Robu

0
DISTRIBUIȚI

alde marian cucsa

Necazul unora, bucuria altora – cam aşa se descrie plecarea lui Vasile Blaga din PNL, în opinia liderului ALDE Timiş, Marian Cucşa. Dacă pentru liberalii aflaţi în prag de campanie electorală lipsa abilităţilor politice ale lui Vasile Blaga este un motiv de îngrijorare, pentru timişeni vestea că Blaga nu mai candidează ar trebui să fie una bună, spune acelaşi Cucşa.

„Eu cred că e mai bine pentru timişoreni pentru că domnul Blaga de când și-a luat mandatul nu a fost niciodată în judeţul Timiş şi era o sfidare pentru noi să vină încă o dată să ceară votul.


Noi nu avem un mesaj pentru domnul Blaga, noi avem un mesaj pentru electoratul liberal”, a declarat acesta. Mai mult, liderul ALDE spune că partidul său este deschis să primească orice primar care este sătul de neînţelegerile cu Nicolae Robu.

„Am văzut că e mare fierbere în PNL. Aşa e şi normal când sunt puse la aceeaşi masă persoane precum Blaga, Alin Popoviciu, nepotul lui Blaga şi aşa mai departe, e problema lor internă. Să şi-o rezolve. Noi ne arătăm deschiderea faţă de toţi aleşii locali din Timiş şi faţă de primarii PNL. Am avut discuţii cu primari PNL şi nu doar în ultima săptămână. Am avut discuţii şi înainte de campanie şi după campanie şi în timpul campaniei pe proiecte şi pe diverse subiecte. Am avut discuţii şi dintr-o parte şi din alta (n.r – aripile PNL şi PDL). Categoric, că aţi văzut că au ieşit şi cu o poziţie publică, sunt nemulţumiţi de modul de gestionare a problemelor de către Nicolae Robu şi sunt îndreptăţiţi. Sunt un număr de 38 de primari, spun că au adus un număr mare de voturi pentru PNL şi au dreptul măcar să îşi spună punctul de vedere în discuţiile legate de listă. În primul rând domnul Roman nu ştiu dacă îşi doreşte cu adevărat să candideze sau care sunt intenţiile domnului Roman (n.r. – Petru Roman, primarul din Deta). Nu putem să vorbim despre dacă. Dacă era sau nu era. Sunt convins că aceşti primari ar fi propus şi un om de calitate, că nu au venit să spună că va candida Roman sau Sas sau Groza. Au vrut să aibă un candidat propus de ei şi susţinut”, mai explicat liderul ALDE Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.