Mărturiile șocante ale procurorului Bucurică despre avocatul Drugărin care-l hărțuiește: ”M-a întrebat...

Mărturiile șocante ale procurorului Bucurică despre avocatul Drugărin care-l hărțuiește: ”M-a întrebat când îi dau limbi în cur fiicei lui”. Ce scrisoare a trimis soției magistratului

0
DISTRIBUIȚI

teofil-drugarin

Declaranții șocante au fost făcute, la sfârșitul acestei săptămâni, la Curtea de Apel Timișoara unde s-a judecat un nou termen din dosarul în care avocatul Teofil Drugărin a fost trimis în judecată  de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru hărțuirea procurorului Radu Bucurică, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița. Bucurică a fost audiat timp de mai multe ore de către judecător și a povestit în detaliu presiunile și șicanele pe care le-a suportat din partea avocatului, după ce a coordonat ancheta într-un dosar în care fiul lui Drugărin a fost arestat și apoi condamnat pentru tâlhărie, șantaj, violare de domiciliu și lipsire de libertate.

Procurorul a povestit că într-o zi era la terasă și a observat că Drugărin îi filma cu telefonul mobil mașina care era parcata în fața unui restaurant din Oravița. ”M-am dus spre mașină ca să plec. Inculpatul era în fața ei, aproape lipit de bară. Am pornnit motorul , dar nu s-a dat la o parte ca să plec, dar a continuat să mă filmeze. La un moment dat s-a dus spre stânga în timp ce îmi striga ”boule, așa se parchează?”. Am reușit să plec, în timp ce îmi striga  ”boule, dobitocule,, ești un pericol social”. Era tot cu mobilul în mână”.

Într-un alt incident, avocatul Drugărin l-a urmărit pe procurorul Bucurică la ștrandul termal din Oravița. ”Când am ieșit de la vestiar spre bazin să mă întâlnesc cu prietenii care mă așteptau, l-am observat pe inculpat într-un colț care era în pantofi de stradă, pantaloni de trening suflecați și în maieu. În timp ce filma, a început să strige ”băi Oltene, spală mărărul de pe spatele lui Bucurică. A continuat în același fel până au venit cei de la bazin și l-au dat afară pentru că a intrat fără bilet. Toată lumea din bazin se uita la noi. Tot timpul a încercat să mă provoace, dar nu am reacționat.


Am preferat să plec”, a povestit procurorul.

Soția procurorului, scrisoare-șoc de la avocatul Drugărin

Într-o altă zi, avocatul s-a pus la masa unde procurorul era cu niște amici și când i s-a cerut să plece i-a replicat lui Bucurică ”tu trebuie să pleci că nu ești de aici”. Ulterior, Drugărin a provocat un adevărat scandal pe o terasă. ”A venit lângă masa mea și a început să mă jignească, folosind un limbaj murdar la adresa mea și a familiei mele. Afirmațiile au fost de genul ”să-i da limbi la fiica mea. Lasă că mă duc la Iuliana, soția mea, s-o mu….sc și s-o f… în timp ce aia mică a ta o să chițăie”. Anterior acestui incident i-a trimis soției, care locuiește la 500 de kilometri de Oravița, o scrisoare recomandată în care afirma că i-am recomandat să facă sex neprotejat cu soția mea în timp ce eu privesc. Lumea era scandalizată de limbajul lui. După vreo oră de la acest incident a revenit și a continuat cu injuriile”, și-a amintit procurorul.

A mai urmat un alt incident în care ”Drugărin s-a pus la masa mea, spunându-mi, printre altele, ”băi Bucurică, băi procurorule, când iîi dai limbi în cur la fiică mea?” O femeie care era cu o minoră au plecat, alți clienți s-au dus în restaurant. Am înregistrat o parte din afirmații cu telefonul mobil”. Procurorul a povestit că de-a lungul timpului Drugărin a postat comentarii la articolele pe site-uri unde apărea numele său și că a fost publicată chiar o înregistrare între procuror și fiica lui Drugărin ”care a fost modificată. A fost  provocare. E o compilație de înregistrări. A fost scos cuvântul nu din afirmația mea și a reieșit că aș vrea sî întrețin raporturi sexuale cu ea. Pe înregistrare au fost puse efecte speciale cum ar fi cel al unei fântâni arteziene”.

În timpul procesului, Drugărin a susținut că ”eu sunt gay. Vă rog să-l întrebați dacă a întreținut cu mine raporturi sexuale”. Asta după ce Drugărin a depus împotriva procurorului Bucurică o plângere penală în care-l acuza că ”l-am sechestrat în toaletă și l-am violat. Ulterior, a venit la mine și și-a cerut scuze”. Instanța a respins ca procurorul să răspundă când Drugărin l-a întrebat dacă ”îmi trimitea bezele, îmi făcea cu ochiul când ne întâlneam?”.

Avocatul a înregistrat fără aprobarea judecătorului o parte din discuțiile din sala de judecată, lucru recunoscut de acesta. Când erau audiați mai mulți martori care au confirmat afirmațiile procurorului Bucurică, care a cerut și schimbarea încadrării juridice din hărțuire în ultraj judiciar, avocatul a spus că are o criză de sciatică, fiind chemat un echipaj de la Ambulanță.

Foto Expresdebanat.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.